Monica Odagiu, din nou la volanul mașinii, după aproape șase luni de la accidentul mortal în care a fost implicată

0
Publicat:

Au trecut aproximativ șase luni de când Monica Odagiu a fost implicată într-un cumplit accident rutier. De Florii, pe când se afla la volanul mașinii șale, ea l-a lovit mortal pe un tânăr în vârstă de 33 de ani. Actrița a fost extrem de afectată de cele întâmplate și a dispărut o vreme de pe rețelele de socializare.

Monica Odagiu a urcat din nou la volan FOTO Arhivă
Monica Odagiu a urcat din nou la volan FOTO Arhivă

După ce a trecut prin momente extrem de dificile, ea a recunoscut că a apelat la terapie pentru a-și învinge frica și trauma provocate de evenimentul tragic.

Actrița, din nou la volan

Totuși, după aproximativ jumătate de an, Monica Odagiu luat pe toată lumea prin surprindere,după ce a fost văzută, din nou, la volanul mașinii implicate în tragedie. Este vorba chiar despre aceeași mașină cu care a avut loc accidentul.

Conform informațiilor obținute de la surse apropiate, Monica Odagiu a decis să își repare mașina imediat după accident, însă a evitat să se urce la volan o perioadă considerabilă de timp. Actrița a ales să meargă la terapie pentru a-și gestiona stările de anxietate și vinovăție.

Recent însă, Monica Odagiu a luat o decizie curajoasă. Ea a revenit la volanul mașinii implicate în accident. Destinația aleasă a fost un centru comercial din București, unde și-a petrecut câteva ore. Până de curând, actrița a preferat să fie pasager.

Accidentul în care a fost implicată

Reamintim că, pe data de 9 aprilie a acestui an, Monica Odagiu se afla în mașină cu sora ei, când a avut loc accidentul mortal, care a schimbat ireversibil cursul vieții lor și al familiei tânărului decedat.

Impactul s-a produs pe strada Știrbei Vodă din București, în fața stației de autobuz Luterană. Un bărbat de 33 de ani, pe nume Alexandru, a apărut brusc în fața mașinii conduse de Monica, iar evitarea coliziunii a fost imposibilă. În ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, tânărul a murit ca urmare a unui traumatism cranio-cerebral, leziunile fiind incompatibile cu viața.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite