Cine este Alexandru, tânărul care a murit în urma accidentului actriței Monica Odagiu. Rezultatele autopsiei VIDEO

0
Publicat:

Oamenii legii iau în calcul mai multe ipoteze de lucru în cazul acestui accident, printre care și cea a sinuciderii tânărului.

Poliția anchetează circumstanțele accidentului FOTO Captură video
Poliția anchetează circumstanțele accidentului FOTO Captură video

Au apărut primele imagini video cu momentul accidentului care a avut loc duminică, 9 aprilie, pe strada Știrbei Vodă, în dreptul stației STB Luterană, eveniment în care a fost implicată actrița Monica Odagiu.

Momentul tragediei a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Din imagini, se vede cum tânărul care a murit în accident stătea pe o bancă, în stația de autobuz.

La un moment dat, acesta se ridică, face câțiva pași în față, aplecat, apoi se prăbușește direct pe șosea. În acel moment, mașina condusă de Monica Odagiu l-a lovit, actrița încercând fără succes să-l evite.

Tânărul de 33 de ani se numește Alexandru. Cauza decesului bărbatului este un traumatism cranio-cerebral cu leziuni incompatibile cu viața.

În următoarele zile vor veni și rezultatele analizelor toxicologice. Atunci se va vedea dacă tânărul era sub influența băuturilor alcoolice sau a unor substanțe interzise. 

„S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mașinii”, a povestit actrița.

„Totul a fost înregistrat pe camere. Nu am putut schimba în niciun fel acest final”

Actrița a mărturisit pe pagina de Facebook că este traumatizantă și trece prin momente grele.

„Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație în care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am încercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare. Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupa de caz și au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte” a scris Monica Odagiu pe Facebook. 

Poliţiştii iau în calcul mai multe ipoteze. Una dintre ele ar fi că tânărului i s-ar fi făcut rău. O altă explicație ar fi cea a sinuciderii.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite