Monica Odagiu s-a întâlnit faţă în faţă cu mama tânărului ucis în accident. Ce i-a spus printre lacrimi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Monica Odagiu a ajuns la poliție, unde s-a întâlnit cu familia tânărului ucis în accidentul în care a fost implicată actrița. Ea a vorbit cu mama lui Alexandru, tânărul pe care l-a accidentat mortal cu maşina pe şosea.

Monica Odagiu s-a întâlnit cu familia tânărului mort în accdient
Monica Odagiu s-a întâlnit cu familia tânărului mort în accdient

Actrița Monica Odagiu s-a întâlnit cu familia tânărului pe care l-a accidentat mortal. Ea a stat față în față cu mama bărbatului, la secția de poliție de la Udriște, unde i-a adresat câteva cuvinte acesteia. Ea i-a cerut iertare, printre lacrimi,  mamei tânărului ucis.

La întâlnire au mai fost prezenți, pe lângă mamă, tatăl, unchiul și bunica tânărului mort. Monica Odagiu a plâns și, printre lacrimi, a încercat să-și ceară iertare de la mama îndoliată, însă nici ea, și nici ceilalți nu au schițat niciun gest.

„Vă rog să mă iertați, nu am vrut", a spus Monica Odagiu, fără să primească, însă, vreun răspuns.

Actrița Monica Odagiu a fost implicată într-un accident de circulație mortal, ce a avut loc pe strada Știrbei Vodă. Bărbatul de 33 de ani era în stare de ebrietate, dar traversa pe o trecere de pietoni. Actrița a spus că tânărul s-a aruncat, pur și simplu, în fața mașinii, iar unele surse spun chiar că gestul bărbatului ar fi putut fi unul sinucigaș, mai arată Realitatea Plus.

Ancheta este în plină desfăşurare pentru a se stabili exact cum s-a produs evenimentul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite