Madonna va susține un concert gratuit, „pe una dintre cele mai frumoase scene din lume”, în cadrul turneului Celebration

0
Publicat:

Madonna a anunțat că va încheia turneul „Celebration”, printr-un spectacol gratuit, organizat „pe una dintre cele mai frumoase scene din lume”. Artista sărbătorește 40 de ani de carieră.

Madonna sărbătorește 40 de ani de carieră FOTO Arhivă
Madonna sărbătorește 40 de ani de carieră FOTO Arhivă

Madonna va încânta publicul din Rio de Janeiro printr-un mega-concert gratuit ,pe plaja Copacabana. Show-ul este programat să aibă loc pe data de 4 mai și va marca încheierea turneului său, au anunțat, luni, cântăreața și organizatorii evenimentului.

Cu entuziasmul la cote maxime, Madonna a promis un spectacol de neuitat, declarând că acesta va fi „cel mai mare” concert al său până acum, desfășurat pe una dintre cele mai iconice scene din lume.

Prin intermediul unui comunicat, publicat pe site-ul său oficial, artista americană a făcut cunoscută revenirea sa în Brazilia, unde ultima dată a concertat în 2012.

Acest spectacol va fi singura oprire a Madonnei în America de Sud în cadrul turneului său „Celebration”. Prin acest turneu, legenda muzicii pop sărbătorește impresionanta ei carieră de 40 de ani și numeroasele concerte, susținute în întreaga lume.

Madonna a decis ca acest concert să fie gratuit, în semn de mulțumire pentru sprijinul pe care fanii i l-au acordat de-a lungul timpului.

Afișul oficial al evenimentului FOTO madonna.com
Afișul oficial al evenimentului FOTO madonna.com

Cel puțin un milion de spectatori sunt așteptați

Organizatorii au dezvăluit că logistica necesară acestui eveniment va fi comparabilă cu cea a celebrului spectacol de artificii de Revelion, care atrage anual cel puțin un milion de spectatori pe plaja Copacabana.

În trecut, concerte de amploare precum cel susținut de The Rolling Stones în 2006 au adunat între 1,2 și 1,5 milioane de spectatori.

Turneul câștigătoarei a șapte premii Grammy se află în prezent în America de Nord, cu următoarele concerte programate în luna aprilie la Miami și Ciudad de Mexico, înainte de marele eveniment de la Rio de Janeiro.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite