Prietenii Madonnei se tem că artista ar putea sfârși ca Michael Jackson

0
Publicat:

Cântăreața a ajuns la terapie intensivă săptămâna trecută, cu o infecție gravă, după repetițiile epuizante de dinaintea noului său turneu mondial.

Madonna s-a epuizat în timpul repetițiilor pentru turneul său mondial FOTO Profimedia
Madonna s-a epuizat în timpul repetițiilor pentru turneul său mondial FOTO Profimedia

Madonna a trecut printr-un episod critic în urmă cu o săptămână, când a fost găsită în stare de inconștiență acasă, în New York, și transportată de urgență la terapie intensivă. Cântăreața a avut o infecție bacteriană gravă, care a ținut-o câteva zile în spital, dar a fost externată și se recuperează acasă. Totuși, artista în vârstă de 64 de ani a fost nevoită să amâne turneul mondial „Celebration“, care urma să înceapă pe 15 iulie, la Vancouver, în Canada.

De fapt, repetițiile pentru acest turneu au condus la deteriorarea stării de sănătate a artistei americane. În încercarea de a concura cu vedete mai tinere precum Taylor Swift și Pink, Madonna și-a forțat limitele și a avut un program draconic de repetiții, de câte 12 ore pe zi.

Madonna pariase totul pe acest turneu. Repeta foarte mult și, în mod clar, a ajuns la epuizare, deși oamenii din jurul ei i-au reamintit politicos că nu mai are 45 sau 25 de ani. Trebuia să se tempereze, ceea ce a făcut ea este foarte riscant. Dar Madonna este foarte implicată și muncește mai mult decât oricine altcineva“, a declarat pentru The Sun o sursă din anturajul vedetei.

Alți prieteni ai vedetei chiar se tem că acesta ar putea sfârși ca Michael Jackson, care, la rândul său, s-a epuizat în timpul repetițiilor din 2009, pentru „This Is It“, și a murit chiar înainte de a începe turneul mondial.

Mulți dintre noi cred că remarcile constante despre vârsta ei au pus presiune asupra Madonnei. Oamenii erau foarte îngrijorați pentru ea. Oamenii chiar s-au gândit la o tragedie similară cu cea a lui Michael Jackson, dacă nu încetinește puțin ritmul“, a declarat pentru The Sun o altă sursă.

Mulți au prevăzut că așa ceva se va întâmpla, din cauza programului foarte încărcat de repetiții, însă doar câțiva au favut curaj să-i spună că sunt îngrijorați. E complet vindecabilă și lucrează cu un grup de medici pentru a-și întări sistemul imunitar. Va reveni, sunt 100% sigur de asta“, a mai declarat prietenul artistei.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite