Brazilienii se pregătesc pentru un concert „istoric” al Madonnei pe plaja Copacabana | VIDEO

0
Publicat:

Madonna va cânta pe faimoasa plajă Copacabana din Rio de Janeiro la începutul lunii mai, au anunțat presa braziliană și oficiali din turism, potrivit The Spokeman.

Madonna, în timpul concertului din 5 martie de la Los Angeles Foto Profimedia
Madonna, în timpul concertului din 5 martie de la Los Angeles Foto Profimedia

Jurnalistul Lauro Jardim, din partea publicaţiei O Globo, a spus la începutul lui martie că acest concert este programat pentru 4 mai, dată care nu a fost confirmată încă de organizatori şi de cântăreaţa în vârstă de 65 de ani.

„Brazilia, vin curând”, a spus interpreta hiturilor „Material Girl” şi „Vogue” într-un video difuzat la începutul săptămânii de o companie financiară locală, Itau Unibanco.

Detalii suplimentare despre concertul cântăreţei vor fi comunicate cu prilejul unei conferinţe de presă susţinute luni, potrivit invitaţiei trimise vineri jurnaliştilor de Itau şi de sponsor, producătorul olandez de bere Heineken, care are o prezenţă extinsă în Brazilia.

Industria hotelurilor locale au întâmpinat vestea cu bucurie. „Revelionul a venit mai devreme”, a spus într-un interviu liderul sindicatelor hotelurilor din Rio, Alfredo Lopes, explicând că ocuparea hotelurilor în zonele populare din oraş ar putea ajunge la 100% înainte de concert.

Biroul oficial de turism din Rio de Janeiro, Visit Rio, le-a transmis, de asemenea, brazilienilor să se pregătească pentru un spectacol „ gratuit şi istoric” cu Madonna pe plaja Copacabana, adăugând că vedeta pop a ales orașul pentru a-și încheia turneul internațional Celebration Tour, demarat în octombrie anul trecut.

Spectacolul, care este plătit de banca braziliană Itaú, se spune că va fi o celebrare a celor 40 de ani de carieră ai Madonnei și a celei de-a 100-a aniversări a băncii.

De luni buni, platformele de socializare din Brazilia au fost inundate de zvonuri privind un posibil concert al Madonnei în Brazilia, unde a concertat ultima dată în 2012, aducând cel de-al nouălea turneu al său, „MDNA”, în trei orașe diferite din țară.

Anul trecut, după ce artista a anunțat că va pleca într-un turneu mondial, fanii din America de Sud nu și-au putut ascunde dezamăgirea când s-a anunțat că turneul cu 80 de opriri va include doar orașe din America de Nord și Europa. Dar, potrivit presei braziliene, probabil că situația s-a schimbat după ce interpreta piesei „Material Girl” a semnat un contract de milioane de dolari pentru a crea și a juca într-o reclamă de televiziune pentru Itaú.

Printre artiştii care au susţinut în trecut concerte gratuite la Copacabana în prezenţa a milioane de fani se numără Rolling Stones, Rod Stewart şi Lenny Kravitz.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite