Fiica Madonnei a pozat goală. Imagini incendiare cu Lourdes Leon FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lourdes Leon, fiica cea mare a celebrei cântărețe Madonna, i-a uimit pe cei peste 400.000 de urmăritori ai săi de pe Instagram. Leon a pozat goală și a publicat o serie de imagini provocatoare pe contul ei de socializare.

Fiica cea mare a cântăreței Madonna, în vârstă de 26 de ani, a renunțat la haine pentru un pictorial incendiar. Ședința foto, în cadrul căreia Lourdes Leon a pozat provocator, a fost realizată pentru brandul australian Dion Lee. Poezele au fost făcute de Carlota Guerrero. 

Lourdes Leon și-a etalat trupul fără curs în noua campanie din care face parte. În prima fotografie ea apare purtând doar cizme de piele până la coapse, iar părțile intime au fost acoperite de poșete. 

De asemenea, în a doua fotografie fiica Madonnei apare purtând lanțuri aurii ca accesorii de gene. În plus, în ultima fotografie aceasta stă la birou și poartă doar o pereche de bikini minusculi. 

Născută la 14 octombrie 1996, Lourdes Leon este fiica cea mare a artistei Madoona și a actorului Carlos Leon. Aceasta a devenit cunoscută pentru aparițiile sale în prezentările de modă.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite