Madonna, dată în judecată de fani. Care este motivul

0
Publicat:

Madonna și compania de divertisment Live Nation au fost date în judecată de doi fani pentru „publicitate falsă”, după ce cântăreața în vârstă de 65 de ani a început cu întârziere trei spectacole. Cele trei showuri, susținute la Barclays Center (Brooklyn) pe 13, 14 și 16 decembrie 2023, fac parte din turneul „Celebration” al artistei. Acestea ar fi trebuit să înceapă la ora 20:30, însă Madonna a apărut în fața publicului de-abia la ora 22:30.

FOTO: Shutterstock
FOTO: Shutterstock

Michael Fellows și Jonathan Hadden, doi dintre fanii care au luat parte la concerte, au susținut în procesul colectiv că artista nu a fost punctuală, urcând pe scenă cu două ore mai târziu decât era prevăzut în anunț, notează Yahoo News. 

Potrivit acestora, pe bilete scria că spectacolul va începe la ora 20:30, dar Madonna nu a urcat pe scenă decât după ora 22:45, potrivit procesului, iar bărbații au declarat că s-au „confruntat cu probleme privind transport public, cu un sistem de transport în comun limitat și/sau cu costuri de transport public și privat crescute” până la ora 1 dimineața, când spectacolul s-a încheiat.

Poate încurajați de îndemnul Madonnei de a se exprima, Fellows și Hadden s-au plâns, de asemenea, că concertul nu a fost o sărbătoare, deoarece „trebuiau să se trezească devreme pentru a merge la muncă și/sau a se ocupa de responsabilitățile familiale a doua zi”.

Fellows și Hadden o dau în judecată pe Madonna, Live Nation și Barclays Center pentru „practici comerciale incorecte, neloiale și/sau înșelătoare” pentru că au promis publicului că concertul va începe la ora 20:30, știind că Madonna nu va începe să cânte la ora anunțată. Cei doi susțin că a existat o încălcare a contractului.

Procesul, depus miercuri la tribunalul federal din Brooklyn, solicită statutul de acțiune colectivă, deoarece bărbații au declarat că este convingerea lor că alte persoane care au participat la concertele din turneul „Celebration Tour” au trecut printr-o situați similară.

„Pe baza istoricului de ani de zile în care Madonna a ajuns cu câteva ore întârziere la concertele anterioare, reclamanții știau sau ar fi trebuit să știe că concertele nu vor începe la ora 20:30 și că Madonna nu va urca pe scenă până la câteva ore după ora de începeremenționată, determinându-i pe reclamanți și pe toți membrii grupului să aștepte câteva ore”, se arată în proces.

Madonna a dat startul turneului „Celebration Tour”  în octombrie, la O2 Arena din Londra, după ce inițial a fost nevoită să amâne turneul în urma unei probleme medicale. Ea trebuia să înceapă turneul în iulie 2023, dar a fost nevoită să îl amâne din cauza faptului că a fost spitalizată în iunie pentru o infecție bacteriană gravă.

ABC News a contactat reprezentantul Madonnei, precum și Live Nation și Barclays Center pentru comentarii.

Madonna s-a mai confruntat cu procese similare. În timpul turneului său „Madame X” din 2019, a fost dată în judecată de mai multe ori pentru că a început concertele cu întârziere.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite