Jessica Simpson, „campioana“ ambiţiei: a slăbit 30 de kilograme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A fost una dintre cele mai sexy vedete de la Hollywood, apoi a intrat în atenţia tabloidelor din cauza greutăţii câştigate după sarcină. Cântăreaţa americană Jessica Simpson a afişat recent o siluetă de invidiat, demonstrând că ambiţia este una dintre calităţile sale.

Jessica Simpson (32 de ani) a devenit mama unei fetiţe, Maxwell Drew, în luna mai. Vedeta s-a îngrăşat foarte mult în timpul sarcinii, ajungând să cântărească 95 de kilograme. La scurt timp, ea a devenit imaginea firmei Weight Watchers şi s-a angajat că va reveni la silueta de dinainte de a rămâne însărcinată, urmând să primească în schimb câteva milioane de dolari.

jessica simpson getty images

Cu un regim strict şi cu mult antrenament a reuşit să revină la forma fizică ce a conscrat-o şi a slăbit 30 de kilograme în ultimele luni, potrivit people.com.

Artista s-a aflat în centrul atenţiei presei internaţionale la sfârşitul săptămânii trecute, când a lansat o nouă colecţie din linia vestimentară ce-i poartă numele. La eveniment, Jessica Simpson a pozat alături de sora ei, cântăreaţa Ashlee Simpson (foto Getty Images).

Vedeta a recunoscut că în timpul sarcinii nu s-a abţinut de la nimic şi că procesul de slăbire nu a fost deloc uşor. „Nu am avut nicio reţinere în timpul sarcinii pentru că era prima experienţă de acest gen pentru mine şi mi-am dorit să mă bucur de acele momente. Nu ştiam că surplusul de greutate nu va dispărea odată cu naşterea copilului“, a declarat artista.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite