În ce relații sunt Mirela Retegan și Vero Căliman după demisia din Gașca Zurli. „Nu a fost ușor pentru mine și sunt sigură că nici pentru ea”

0
Publicat:

La începutul lunii martie, Gaşca Zurli a fost la un pas să dispară, după ce Vero Căliman (Fetița Zurli), Ionuț Varodi (Bucătărașul Lulu) și Răzvan Marina (Truli), trei dintre membrii de bază ai echipei, şi-au înaintat demisiile, ca urmare a unor „acțiuni neprietenoase”, cum s-a exprimat unul dintre actori.

Vero Căliman a lăsat-o în urmă pe Fetiţa Zurli şi se concentrează pe femeia Veronica, foto arhivă
Vero Căliman a lăsat-o în urmă pe Fetiţa Zurli şi se concentrează pe femeia Veronica, foto arhivă

Atunci au ieşit la iveală mai multe nemulţumiri pe care artiştii le aveau în legătură cu atitudinea Mirelei Retegan faţă de angajaţi. La vremea respectivă, de exemplu, Vero Căliman, cea care îi dădea viaţă Fetiţei Zurli, unul dintre cele mai iubite personaje în rândul copiilor, mărturisea că a fost profund rănită de faptul că i s-a spus că „lumea nu este interesată de Fetiţa Zurli”. „Mi s-a spus că lumea nu este interesată de Vero Căliman. Și m-a rănit profund. De ce? Pentru că, în adâncul meu, fetița s-a simțit întotdeauna nedorită”,  scria ea pe pagina de Facebook.

De atunci a trecut ceva vreme, dar publicul este în continuare curios să afle care este în prezent relaţia actriţei cu Mirela Retagan. Invitată la una dintre emisiunile lui Cătălin Măruţă de la ProTV, Vero Căliman nu s-a ferit de acest subiect, dar nici nu a dorit să îl dezvolte prea mult.

„Suntem în relații de fost angajat și angajator. Zic eu… bune! Nu am mai vorbit, sincer, de aceea nu vreau să spun nimic. Dânsa este foarte ocupată cu proiectele, iar eu sunt cu ale mele. Nu a fost ușor pentru mine și sunt sigură că nici pentru ea”, a spus Vero Căliman în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruţă.

În ceea ce priveşte ruptura de trupa Zurli, după 15 ani de implicare în acest proiect, actriţa a spus că această decizie nu a fost deloc uşoară.

„Cu siguranță, evident! Oricărui om care se află într-o relație de orice natură, profesională, personală atâta timp îi este greu. După această decizie, în continuare mă gândesc dacă e bine sau nu e bine, ce fac cu viața mea, dacă aleg potrivit”, a mărturisit Vero Căliman.

„De peste 15 ani, fetița din mine s-a antrenat și a făcut gimnastica artistică, până când a ajuns la Olimpiadă. Acum este timpul să se retragă, pentru că femeia Veronica merită și ea o șansă. Vă rog să mă credeți că am sufletul în pioneze și că nu mi-a fost deloc ușor să fac această alegere. Întâlnirile cu voi și iubirea din ochii copiilor mi-au dat putere și energie să continui chiar și atunci când simțeam că nu mai pot”, postase ea pe pagina sa Facebook pe 3 martie, imediar după ce şi-a dat demisia.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite