Vero Căliman este noul director artistic de la o școală de teatru pentru copii. „Simt că este menirea mea”. Tensiunile cu Gașca Zurli

0
Publicat:

După ce a anunțat că își ia adio de la Gașca Zurli, Vero Căliman intră într-o nouă etapă a carierei sale artistice, dedicându-se cu pasiune și entuziasm teatrului pentru copii. Actrița, cunoscută pentru implicarea sa remarcabilă în proiectele destinate celor mici, preia acum rolul de Director Artistic Programe pentru Copii la Școala de Teatru Qfeel.

Actrița Vero Căliman, director artistic la o școală de teatru pentru copii FOTO Arhivă
Actrița Vero Căliman, director artistic la o școală de teatru pentru copii FOTO Arhivă

Cu o carieră ce cuprinde peste un deceniu de activitate alături de Mirela Retegan și Gașca Zurli, Vero Căliman este acum dornică de a-și împărtăși cunoștințele către noile generații. Actrița își dorește ca vasta sa experiență să ajute la dezvoltarea creativității copiilor.

Este o bucurie să mă alătur echipei Școlii de Teatru Qfeel și să contribui la dezvoltarea potențialului creativ al copiilor prin intermediul artei teatrale. Simt că este menirea mea să transmit mai departe din tot ce am acumulat până în prezent, iar conexiunea cu copiii nu o voi pierde niciodată. Le sunt alături în continuare!”, a declarat, Vero Căliman, pentru Fanatik.

Venirea actriței în echipa Școlii de Teatru Qfeel a fost un lucru primit cu entuziasm de către reprezentanții instituției, care au subliniat contribuția sa remarcabilă în Gașca Zurli și bogata sa experiență în lucrul cu copiii.

Cunoscută pentru contribuția sa remarcabilă în Gașca Zurli, Vero Căliman vine la Școala de Teatru Qfeel cu o bogată experiență în lucrul cu copiii și în crearea unui mediu în care învățarea este un proces distractiv și captivant. Cu o experiență vastă pe scenă și alături de copii de toate vârstele, actrița Vero Căliman aduce o nouă perspectivă în rolul de Director Artistic Programe pentru Copii”, au menționat reprezentanții Școlii de Teatru Qfeel, pe rețelele de socializare.

În contextul tensiunilor din ultimele luni, ce au avut loc în Gașca Zurli, plecarea actriței Vero Căliman nu a fost una ușoară și nici un caz singular. Mai mulți dintre colaboratori vechi au ales să părăsească trupa.

Femeia Veronica merită și ea o șansă. Vă rog să mă credeți că am sufletul în pioneze și că nu mi-a fost deloc ușor să fac această alegere. Întâlnirile cu voi și iubirea din ochii copiilor mi-au dat putere și energie să continui chiar și atunci când simțeam că nu mai pot”, a transmis Vero Căliman recent, exprimându-și recunoștința față de sprijinul primit și determinarea sa de a continua să ofere bucurie și inspirație celor mici, prin intermediul artei teatrale.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite