„Fetița Zurli”, mărturisiri emoționante după ce a spus adio trupei: „Mi s-a spus că lumea nu este interesată de Vero Căliman”

0
Publicat:

„Gașca Zurli”, grupul fondat de Mirela Retegan, se află în centrul unui scandal uriaș. După ce în urmă cu câteva săptămâni a anunțat că părăsește grupul, Vero Căliman, cea care a dat viață îndrăgitului personaj „Fetița Zurli”, a publicat un mesaj emoționant pe contul său de Facebook. 

Gașca Zurli
„Gașca Zurli” a pierdut trei membri. Foto: Instagram (Arhivă)

Vero Căliman a dat frâu liber sentimentelor și a publicat o postare pe contul său de Facebook în care a vorbit despre teama de respingere. 

Mi s-a spus că lumea nu este interesată de Vero Căliman. Și m-a rănit profund. De ce? Pentru că, în adâncul meu, fetița s-a simțit întotdeauna nedorită. Și atunci, am trăit în frică. 

Dacă nu voi mai fi fetița care până la urmă și-a câștigat locul, cine voi fi eu? Faptul că ea a reușit să obțină atenție a fost, pentru o perioadă de timp, o alinare și o amorțire, o dorință continuă de a rămâne și de a deveni din ce în ce mai iubită. Și a fost minunat. 

Acum, o iau de la capăt, dar cu o altă atitudine. Nu nevoia de acceptare a celorlalți mă trage să demonstrez că merit să exist, ci dorința de a mă convinge pe mine. 

Ok, nu toată lumea este interesată sau are nevoie de mine. Dar am o familie și un grup de prieteni care mă iubesc până la lună și înapoi, iar eu nu știu cum să mă bucur de asta, pentru că nu știu cum să mă conving că merit. 

Știu că există mulți alții care trec prin asta. Care, aparent, au tot. Dar care nu se au pe ei. Care pleacă în vacanțe exotice, dar nu pot fugi de gândurile de insuficiență. Care au succese profesionale răsunătoare, dar care ajung acasă la un cămin gol și rece, pentru că nu se pot opri din muncă cu gândul că își vor pierde identitatea. Ceva sigur e de făcut, încerc în fiecare zi să mă reeduc, să găsesc o cale spre o pace activă. Voi reuși!”, a transmis fosta „Fetiță Zurli” în postarea cu pricina.

„Singura soluție a fost demisia”

De asemenea, și Ionuț Varodi, cunoscut drept „Bucătărașul Lulu”, a decis să părăsească grupul înființat de Mirela Retegan. Într-o postare făcută publică luni, 18 martie, Varodi a transmis că urăște „nedreptatea, manipularea și victimizarea(când nu e cazul)”.

Urăsc nedreptatea, manipularea și victimizarea(când nu e cazul). Îmi provoacă scârbă, greață - rău fizic.

În ultimele luni am trăit cu 2 job-uri full time (actor și social media manager) și cu 0 timp liber.

Lipsa de respect, recunoștință, apreciere mi-au pus capăt.

La finalul lunii decembrie eram un monstru. Mă trezeam și îmi era rău, toată lumea trăgea de mine și totuși am dus-o la capăt finuț și frumos. La cel mai înalt nivel. Nimeni nu a simțit suprasaturația mea față de tot ce se întâmpla în bucătăria noastră. Pe scurt, am rămas un om profesionist. Job done!

Se știa de mult că lucrurile se schimbă.

Final de ianuarie, depun demisia, o lună preaviz. A lot of time pentru orice! Ca să pregătești publicul, ca sp anunți ceva, ca să faci orice ai în intenție.

Nu poți să plângi la televizor, radio, podcast și să spui ca ești abandonată și că așa am ales noi să facem. Nu poți, pentru ca te vede Dumnezeu, pe care îl pomenești non stop pe unde mergi. Sau karma. Sau legea atracției. Numește-o cum vrei. Dar se întoarce într-o zi.

În ultimele luni, atmosfera de la fostul meu loc de muncă a început să se degradeze, totul din vina EI. Al trimisei Domnului pe pământ.

Atât de tare s-a stricat atmosfera din cauza acestui om, încât am ajuns în punctul în care singura soluție a fost demisia! Singura opțiune posibilă. Până în acel punct am fost adus.

Nu are nici o legătură cu vârsta, dorința de a crea o familie, alte priorități în viața și mai ales nu are nici o legătură cu Zurli. Este un proiect în care mi-am pus sufletul, și o mare parte din el a rămas acolo. Dar drumurile noastre au trebuit să se despartă. Asta e tot ce pot să spun.

Nu am vrut să zic nimic. Am făcut un anunț, ca oamenii să știe ca sunt liber pentru colaborări. Nu m-am dus la emisiuni, nu am dat declarații, m-am abținut și am stat cuminte. Dar nu vreau ca bunătatea mea să se mai confunde vreodată cu lașitatea.

Fiecare își trage concluziile mai departe. Să ne vedem cu bine”, a transmis Varodi.

De asemenea, și Răzvan Marina, cel care a dat viață personajelor Truli și Tura Vura, a decis să părăsească „Gașca Zurli”. Anunțul a fost făcut la începutul lunii martie printr-o postare publicată pe Facebook.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite