Gwyneth Paltrow, dată în judecată pentru că a cauzat un accident la schi în 2016

0
Publicat:

Gwyneth Paltrow a fost dată în judecată în urma unui accident la schi care s-a petrecut în anul 2016, în statul american Utah. Bărbatul care a intentat procesul susține că în urma accidentului s-a ales cu un „traumatism cerebral, patru coaste rupte și alte răni grave”, relatează BBC.

Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow a fost chemată în judecată. Foto Shutterstock (Arhivă)

Actrița a fost chemată în judecată de Terry Sanderson, în vârstă de 76 de ani, care a susținut că Paltrow l-a accidentat în stațiunea Deer Valley din Park City.  

Pensionarul afirmă că Paltrow a schiat „necontrolat” și a solicitat despăgubiri în valoare de 300.000 de dolari. Mai mult decât atât, Sanderson a cerut anterior 3,1 milioane de dolari, însă cererea a fost refuzată.

 De asemenea, actrița susține că bărbatul a lovit-o și a intentat un proces. Audierile au loc marți, iar procedurile vor dura opt zile. 

În dosar este precizat faptul că „Paltrow s-a ridicat, s-a întors și a plecat cu schiurile, lăsându-l pe Sanderson amețit, întins în zăpadă, grav rănit". Totodată, un instructor de schi, care o pregătise pe actriță, a văzut că pensionarul era rănit, însă nici el nu a sărit în ajutor.  

În aceeași ordine de idei, instructorul nu ar fi chemat ajutor și l-ar fi învinuit pe bărbat că ar fi cauzat incidentul într-un „raport fals pentru a-și proteja clientul”. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite