Experință de infarct pentru Cristina Șișcanu la granița Elveției: „Ne scoatem chiloții pe aici, ca pe vremuri!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soții Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au avut parte de o experiență neplăcută în drumul spre Elveția, unde și-au planificat câteva zile de relaxare la sfârșit de an. Cei doi prezentatori TV au trecut printr-o experiență umilitoare la graniță.

Cristina Șișcanu a povestit pe pagina sa de Facebook prin ce au trecut la frontieră. Ei au ales să meargă în străinătate cu mașina, însă suprizele neplăcute nu l-au lăsat așteptate.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, experiență neplăcută la graniță FOTO Adevărul
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, experiență neplăcută la graniță FOTO Adevărul

Suntem la intrarea în Elveția și, ce credeți, văzându-ne cu număr de România ne-a oprit și ne-a zis să stăm pe dreapta. Probabil vor să verifice mașina, bagajele, habar nu am!

Să vezi acum cum ne scoatem chiloții pe aici, ca pe vremuri! Petra, tu râzi, dar tu nu știi cum era pe vremuri! Ideea este că toți cei cu numere ale altor țări sunt lăsați.

Acum ne verifică bagajele, să vedem! Dacă ne desface bagajele și explodează toate hainele și după aia trebuie să le punem la loc, și așa le închidem greu, este ceva… Ce vreau să vă spun este că mi-a mângâiat căciula, mi-a căutat prin geantă, senzația e horror! (…)

Pentru că suntem români? Da, pentru că suntem români, evident! E așa trist! Îmi vine să plâng!”, a povestit soția lui Mădălin Ionescu,

Deși controlul la frontieră nu a durat mai mult de 5 minute, realizatorul TV s-a înfuriat și a fost cât pe ce să se întoarcă acasă.

Era super mașina, se vedea că suntem oameni civilizați! Astea-s mizerii! Așa de tare m-am enervat că îmi vine să anulez cazarea la dubioșii ăștia!”, a spus Mădălin Ionescu.

„Relația noastră a început cu Putin”

Recent, Mădălin Ionescu a povestit în cadrul podcastului  „În Oglindă” al lui Mihai Ghiță cum a început povestea dintre el și Cristina Șișcanu. Cei doi sunt împreună de 13 ani și au o fetiță.

„După separare(n.r.: divorțul de soția sa) am început relația cu Cristina. A avut rezerve și am rămas cu o situație încurcată. Multe dintre lucrurile pe care le-am făcut legate de copii s-au supus unei situații extraordinare. A fost complicat totul. 

S-a întâmplat să mă duc cu Cristina, în prima noastră săptămână în care ne-am confirmat relația, ne-am dus la Viena. Ne-am nimerit în hotelul în care venise Putin. 

Relația noastră a început cu Putin, era acolo plin de presa din România. Oamenii ne-au văzut acolo și au început să speculeze situația. 

Au apărut informații că sunt cu Cristina și că am o relație extraconjugală. Cristina a avut o eleganță enormă și nu a vrut să facem anumite afirmații.

A suportat toate mizeriile care au apărut atunci. Presa și-a făcut treaba în stilul tabloid, tabloidul era foarte puternic atunci”, a mai spus omul de televiziune, în cadrul podcastului.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite