Danny Masterson, vedeta serialului „That ’70s Show”, condamnat la 30 de ani de închisoare pentru viol

0
Publicat:

Un actor de la Hollywood a fost condamnat, joi, la 30 de ani de închisoare. Vedeta din „That ’70s Show”, de 47 de ani, a fost găsită vinovată, la sfârșitul lunii mai, pentru două din cele trei capete de acuzare de viol.

Danny Masterson a fost condamnat la 30 de ani de închisoare FOTO Profimedia
Danny Masterson a fost condamnat la 30 de ani de închisoare FOTO Profimedia

După arestarea sa inițială în 2020, Masterson a pledat nevinovat la acuzațiile că a violat trei femei la domiciliul său în incidente separate între anii 2001 și 2003, relatează CNN.

Sentința de joi provine din cel de-al doilea proces din dosar, care a început pe 24 aprilie și a ajuns la juriu pe 17 mai. Masterson a fost reprezentat de avocații apărării Shawn Holley și Philip Cohen. Adjunctul DA Ariel Anson și adjunctul DA Mueller au urmărit cazul.

Holley le-a spus joi reporterilor că intenționează să facă apel la condamnările pentru viol.

Suntem foarte dezamăgiți de sentința pe care judecătorul a pronunțat-o astăzi”, a spus Holley. "Domnul Masterson nu a comis infracțiunile pentru care a fost condamnat și noi suntem încrezători că aceste condamnări vor fi anulate.

„Aplaud curajul lor”

Alison Anderson, avocatul care le reprezintă pe două dintre cele trei femei abuzate, a declarat că acestea „au dat dovadă de o forță și curaj extraordinare, prezentându-se în fața forțelor de ordine și participând direct la două procese penale istovitoare”.

"Aplaud curajul lor pentru că s-au prezentat și au participat la acest proces. Speranța mea este că această sentință le va aduce cumva pace și curajul lor va fi un exemplu pentru alții", a declarat procurorul districtual din Los Angeles, George Gascón, pentru sursa citată.

 "Una dintre prioritățile mele principale este să mă asigur că Los Angeles nu va mai fi un teren de vânătoare pentru elita de la Hollywood care se simte îndreptățită să vâneze femeile."

Masterson este cel mai bine cunoscut pentru rolul lui Steven Hyde din „That ’70s Show”, care a fost difuzat timp de opt sezoane, din 1998 până în 2006, și i-a avut în casting pe Mila Kunis, Ashton Kutcher, Laura Prepon, Topher Grace și Wilmer Valderrama.

Kutcher și Masterson au jucat și în serialul Netflix „The Ranch” începând din 2016, dar Netflix și producătorii l-au exclus pe Masterson, pe fondul acuzațiilor de viol.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite