Dan Negru, despre Mădălina Manole: „A fost prima victimă a discriminării de vârstă”

0
Publicat:

Dan Negru a scris pe pagina sa de Facebook câteva rânduri în care vorbește despre contextul îngrozitor în care Mădălina Manole a ales să plece dintre noi. Momentul vine la doar trei zile de la comemorarea morții ei, din 2010. Ea s-a sinucis pe 14 iulie, ziua în care împlinea 43 de ani.

Mădălina Manole
Mădălina Manole

Prima victimă celebră a discriminării de vârstă a fost Mădălina Manole. Văd știri despre comemorarea ei zilele astea, zilele în care se vorbește mult despre bătrânețe. Mădălina era considerată bătrână la 35 de ani! "Trecută de prima tinerețe" scriau ziarele despre ea la 35 de ani! Era mult mai tânăra decât sunt azi Smiley sau Delia, era de vârsta lui Dorian Popa, azi”, scrie el pe Facebook.

Apoi continuă cu explicații ale modului în care erau văzute vedetele de către televiziuni la acea vreme și de ce nu mai era dorită artista.

N-am știut niciodată cum să-i explic de ce televiziunile n-o mai voiau atunci. Era perioada în care televiziunile și radiourile căutau doar publicul tânăr între 18-49 ani și orice părea vechi sau românesc era respins. Mădălina n-a rezistat. Să n-o judecăm ! "Dacă îi judeci pe oameni, nu ai timp să îi iubești." credea Maica Tereza” mai spune el.

Omul de televiziune vorbește, apoi, despre discriminarea de vârstă și despre vinovații morali ai decesului îndrăgitei artiste.

„Moral, noi toți ăștia care ne-am făcut treaba prin televiziuni, prin agenții de publicitate sau prin media în anii ăia, suntem criminalii Mădălinei. Noi, toți asasinii ei! Mădălina a fost prima victimă a discriminării de vârstă din showbizu' românesc! Și noi, complicii crimei. Să ne învățăm măcar copiii că a înainta în vârstă nu însemnă că îmbătrânești. Însemnă ca trăiești!”, a scris el pe pagina sa de Facebook.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite