Ce salarii primesc angajații care se ocupă de garsonierele lui Mihai Trăistariu. Cum va proceda cu viitorul hotel

0
Publicat:

Mihai Trăistariu (43 de ani) a dezvăluit pentru Cancan că și-ar dori să învestească circa un milion de euro pentru a-și dezvolta afacerile în domeniul turismului, pe litoral. Și-a făcut inclusiv calculele pentru salariile personalului.

Mihai Trăistariu. FOTO arhivă
Mihai Trăistariu. FOTO arhivă

Artistul speră să-și atingă visul de a deveni și proprietar de hotel.

După ce, inițial, a vrut să cumpere un teren în zona litoralului, pe care să-și construiască o unitate de turism, a schimbat strategia și a căutat un hotel gata funcțional, pe care să-l achiziționeze. A găsit câteva oportunități interesante în Venus, Olimp și Costinești.

Cel mai tentant i se pare hotel cu peste 50 de camere din Costinești, al cărui preț de pornire este de 600.000 de euro și îi surâde inclusiv ideea de a face un credit pentru a achiziționa una dintre variante, chiar dacă ar trebui să se îndatoreze consistent.

„Eu îmi arăt în felul meu faptul că-i prețuiesc munca”

A luat în calcul și câteva sute de mii de euro pentru modernizări și s-a gândit inclusiv la  viitorul personal administrativ și, implicit, la plata salariilor aferente, capitol la care mărturisește că este un angajator generos.

„Camerista mea, cea cu care am colaborat până recent, a avut aproape 1.000 de euro salariu net pe lună. Dacă cel cu care lucrez își dă interesul, atunci și eu îmi arăt în felul meu faptul că-i prețuiesc munca. Așa va fi și cu cei care voi lucra și la hotel”, a spus artistul.

Amintim că Mihai Trăistariu (43 de ani) a făcut bani frumoși, vara asta, de pe urma celor șase garsoniere pe care le deține în Năvodari-Mamaia Nord. Grosul a ieșit în lunile iulie și august, când prețul unui apartament a sărit de 400 de lei pe noapte.

Chiar și așa, solistul a explicat, recent, că afacerea lui înregistrează pagube importante și asta pentru că turiștii au făcut prăpăd, anul acesta, în camerele unde au fost cazați. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite