Pagubele lui Mihai Trăistariu în urma închierierii garsonierelor pe care le are în Mamaia Nord. „Îmi fac hotel” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Trăistariu a tras linie la sfârșit de sezon estival și a văzut că e bun de plată, după ce turiștii cazați în garsonierele pe care le are în Mamaia Nord au făcut dezastru, potrivit Click!.

Mihai Trăistariu (43 de ani) a făcut bani frumoși, vara asta, de pe urma celor șase garsoniere pe care le dieține în Năvodari-Mamaia Nord. Grosul a ieșit în lunile iulie și august, când prețul unui apartament pe noapte a sărit de 400 de lei.

Chiar și așa, solistul spune că afacerea lui înregistrează pagube importante și asta pentru că turiștii au făcut prăpăd, anul acesta, în camerele unde au fost cazați. 

Mihai Trăistariu: „Mi-au găurit canapeaua cu țigara, în bătaie de joc”

Canapele rupte, arse cu țigara, băi devastate și bucătării lăsate într-o mizerie de nedescris! Mihai Trăstariu ne-a pus la dispoziție imaginile uluitoare cu dezastrul lăsat de turiști, în garsonierele lui din Mamaia Nord.

Vara asta mi-au rupt trei canapele! (...). O mămică, de exemplu, și-a cazat copiii fără să mă anunțe, ea mi-a făcut plata, mi-a virat toți banii. A trimis vreo 5 tineri de 16 ani. Nu spun ce stricăciuni au făcut, cum mi-au găurit canapeaua cu țigara, în bătaie de joc, au făcut trei găuri în canapea cu țigara. Au rupt canapeaua, i-am dat filmul maică-sii, și s-a luat femeia cu mâinile de păr”, a mărturisit Mihai Trăistariu pentru Click!.

„Când aud de reparații, îmi pun mâinile în cap!”

Artistul spune că o treime din banii pe care îi câștigă de pe urma garsonierelor se duce pe reparații.

„Și așa mă costă o grămadă impozitul pe venit, gazul, lumina, apa, întreținerea, ce am pe acolo, gunoi, Internet, camerista, administratorul. Toate astea costă o avere și când mai vine și de reparat, îmi pun mâinile în cap. Au lăsat și aerul condiționat pornit toată ziua, că să fie rece în cameră când vin de la plajă, și m-am supărat pe ei”, a mai spus Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu. FOTO Arhivă
Mihai Trăistariu. FOTO Arhivă

„Vreau să-mi fac hotel, să scap de garsoniere!”

Artistul spune că beneficiile nu prea se văd. 

Totul la mine e o gaură, dar merg înainte! (...) Ei aici nu au o responsabilitate, jumătate dintre ei nici nu se întâlnesc cu mine. La mine nu ai cheie, am pus bare electronice. Bagă codul, intră, ies din apartament, eliberează, dau doar mesaj când vin și când pleacă! Și atunci își fac de cap. La hotel e altceva, predai cu listă tot ce ai primit. Îmi fac un hotel mai mi, a declarat Mihai Trăistariu, în exclusivitate, pentru Click!

 Articolul integral, în Click!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite