Mihai Trăistariu intenționează să-și extindă afacerile. Ce vrea să facă artistul pentru a câștiga mai mult

0
Publicat:

Mihai Trăistariu se ocupă de afaceri și, de când s-a lansat în turism, face bani frumoși. El are mai multe apartamente pe malul mării, pe care le închiriază. Dar asta nu pare să-l mulțumească pe artist, astfel că acum vrea să-și extindă afacerile.

Mihai Trăistariu  FOTO arhivă personală
Mihai Trăistariu FOTO arhivă personală

Deși închirierea apartamentelor este o afacere profitabilă, el nu pare mulțumit doar cu atât. Mai ales că se ocupă singur de afacere. Artistul însă și-a făcut calculele și ști exact de ce sumă are nevoie pentru a face următorul pas în turism.

După ce în pandemie a fost nevoit să se reinventeze, la fel ca mulți alții, Mihai Trăistariu a început să se descurce din ce în ce mai bine în turism. „Mi-a venit ideea să îmi fac un hotel la malul mării”, spune artistul pentru Fanatik. „Am fost recent să văd un teren în Tuzla. Tuzla e la malul mării şi e un sat prăpădit, uitat de lume, unde nimeni nu se ocupă cu nimic. Chiar mă gândeam ce fraieri sunt ăştia de acolo. Să ai în buza mării terenuri goale şi să nu le ia nimeni să facă nimic”, a spus el.

Trăistariu:  „Îmi place ideea de turism”

„M-am dus să văd nişte hectare pe acolo şi mi-a venit ideea să îmi fac un hotel la malul mării. Încet încet, o să mai strâng un bănuţ şi o să mă ocup serios. Pentru că îmi place ideea asta de turism, chiar dacă mai sunt şi probleme. Eu am acum şase apartamente de închiriat şi e destul de greu pentru că eu mă ocup de tot. Nu am recepţie, trebuie să mă duc cu pos-ul în mână să iau banii, e complicat. Le duc oamenilor factura la uşa. Nu îmi place aşa”, a mai precizat artistul.

„Vreau să am o recepţie cu oameni, cu manager, cu director, cu recepţionere, cameriste, fix ca la hotel. Şi atunci asta intenţionez. Încetul cu încetul să îmi fac un hotel tot în zona Constanţa, tot la malul mării undeva. O să caut un teren potrivit”, a continuar Mihai Trăistariu.

El se ocupă de asta deja de trei ani și spune că îi palce foarte mult și crede că are deja suficientă experiență pentru a merge mai departe.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite