De ce nu a mai cântat Mihai Trăistariu la festivalul Mamaia 60: „A venit altă gașcă și i-au chemat pe ai lor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Trăistariu, care ar fi trebuit să urce pe scenă la festivalul Mamaia 60, a povestit revoltat cum a fost eliminat din program, cu puțin timp înainte, de către organizatori. Artistul trebuia să susțină un recital pe data de 25 august.

Mihai Trăistariu nu a mai cântat pe scena festivalului Mamaia 60 FOTO Facebook
Mihai Trăistariu nu a mai cântat pe scena festivalului Mamaia 60 FOTO Facebook

S-a schimbat firma organizatoare pe ultima sută de metri, prin intermediul unei licitații, iar artiștii selectați au fost cu totul alții. Trăistariu explică ce s-a întâmplat, de fapt!, relatează click.ro

"S-au răzgândit cei de la Consiliul Județean și au făcut licitația. Nu știu ce s-a întâmplat! A mai venit o firmă și a câștigat cealalată firmă. A venit altă gașcă și i-au chemat pe ai lor!”, a declarat Mihai Trăistariu.

Citește articolul complet pe click.ro

Festivalul a revenit după 11 ani de absență

După 11 ani de absență, Festivalul Național de Muzică Ușoară ,,Mamaia” a a avut loc weekend-ul trecut. Evenimentul a adus, pe scena din Piațeta Perla din stațiunea Mamaia, concerte și recitaluri susținute de cei mai îndrăgiți artiști din muzica ușoară românească.

Pe durata celor trei zile de festival, pe scenă au urcat artiști îndrăgiți.

Vineri, 25 august, au fost aplaudați Carmen Trandafir, Călin Geambașu, Xenti Runceanu & Andreea Runceanu, K1, Alexandra Ungureanu, Narcisa Suciu, Florentina Ciună, Romanița Duminică. Recitaluri - Direcția 5, Holograf.

Sâmbătă, 26 august, au concertat Gabriel Cotabiță, Corina Chiriac, Aurelian Temișan, Dani Ionescu, Anca Florescu, Jazzy Jo, Anca Țurcașiu. Recitaluri – Proconsul, Cargo.

Duminică, 27 august, au urcat pe scenă Miki ex-Kpital, Silvia Dumitrescu, Cristina Vasiu, Călin Goia, Sergiu Cioiu, Gabriela Atanasov, Betty Iordăchescu, Hara, Vlad Nicolici. Recitaluri – Voltaj, Loredana & Banda Agurida. Programul poate suferi modificări.

Alături de artiștii invitați și de momentele speciale pregătite pentru public se va afla Orchestra Festivalului de Muzică Ușoară ,,Mamaia”, dirijată de Daniel Jinga. Ediția aniversară a evenimentului a fost prezentată de Liana Stanciu și Aurelian Temișan.

Ultima seară a ediției aniversare a Festivalului Mamaia a reunit pe scenă unii dintre cei mai mari artiști ai muzicii ușoare românești. În prima parte a serii, Horia Moculescu a fost premiat pentru contribuția sa în cadrul festivalului Mamaia, de-a lungul anilor, iar Corina Chiriac și Micky de la Capital au cântat șlagărele scrise de celebrul compozitor: „Inima ta“, „Salcia“, „Păi de ce“.  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite