Ce mănâncă Neti Sandu ca să arate fabulos la 64 de ani. Singurul preparat pe care îl consumă zilnic

0
Publicat:

Neti Sandu, îndrăgita prezentatoare a horoscopului de la PRO TV, nu face mari eforturi pentru a se menține în formă, însă are grijă la câteva detalii. Există un singur fel de mâncare pe care îl consumă zilnic pentru a arăta fabulos la 64 de ani.

Neti Sandu are 64 de ani FOTO Adevărul
Neti Sandu are 64 de ani FOTO Adevărul

"Ca regim, baza mea e supa de legume. Asta mănânc zilnic. O dată la nu știu cât timp, mai mănânc pui la rotisor, câte o bucățică, ceva dulce, prăjitura de casă pe care o făcea mama. La serviciu mâncăm o dată pe săptămână covrig, atunci ne dăm voie, sau plăcintă. E un regal. Mai mănânc rondele de legume, cu cartofi, broccoli, sau amestec. Câteva măsline și o rondea de brânză de capră, pe care o pun deasupra să se topească.

Dacă merg în oraș, mănânc rață cu ananas și risotto cu trufe. În ceea ce privește tratamentele corporale, mi-am cumprat niște ventuze de silicon cu care îmi fac masaj când am timp, în weekend, după care îmi dau cu lapte de corp și asta e tot. Nu fac sport. În vacanțe, merg foarte mult pe jos și nu mă dor picioarele. Asta e nemaipomenit!", a povestit Neti Sandru ]ntr-un interviu pentru Viva 

Dr. Mihaela Bilic, despre rețeta sigură de slăbit: „Fără nimic de ciugulit!“ 

O mulțime obiceiuri noi pe care le putem “adopta” ne ajută nu doar să slăbim, ci și să avem un stil de viață sănătos. Dr.Mihaela Bilic spune că rețeta sigură de slăbit este cea cu proteine și cu multe legume.

Nutriționistul explică pe pagina sa de socializare ce e important să schimbăm în modul nostru de alimentație, dar și ce obiceiuri noi să aducem în viața noastră.

"Există o mulțime de lucruri bune și obiceiuri noi pe care le putem “adopta”, nu doar pentru slăbit, ci ca stil de viață sănătos.

Primul ar fi eliminarea ronțăielilor dintre mese. Faceți curățenie în programul alimentar și limitați-vă la 3 mese principale, fără nimic de ciugulit, nici dulce, nici sărat, nici migdale, nici covrigei, nici biscuiți.

Alt obiectiv: limitarea consumului de zahăr. Nu consumați niciun lichid care are calorii, nici sucuri fresh sau naturale, nici băuturi carbogazoase, nici bere sau alcool. Fructele se mănâncă ca atare, mestecate, pe post de desert sănătos. Cât despre prăjituri, o dată sau de 2 ori pe săptămână, ca premiu. 

Nu în ultimul rând ajustați dimensiunea porției și aveți grijă ca farfuria de mâncare să nu depășească dimensiunea palmelor voastre, fără posibilitate de supliment!", arată medicul.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite