Ce i-a interzis categoric Rocco Sedano artistei Rona Hartner. „Rona suferea din cauza asta”

0
Publicat:

Rona Hartner a murit cu un mare regret în suflet. Artista s-a stins din viață la doar 50 de ani, răpusă de cancer, și a lăsat-o în mare suferință pe fiica ei, Rita Sumalya, aflată la vârsta adolescenței.

 Sumayla și Rona. FOTO Facebook
Sumayla și Rona. FOTO Facebook

Rita Sumayla Hartner (16 ani) s-a născut în Franța, în urma relației pe care Ronei Hartner a avut-o cu Rocco Sedano, un dansator de origine argentiniană. Mama a ținut ca fata să își uite originile argentinine, potrivit Click!.

Sumayla și-a moștenit părinții artiști, este foarte talentată, este pasionată de modeling și a jucat până acum în trei filme. De asemenea, tinerei îi place foarte tare muzica și cântă la chitară.

În ultima perioadă, Sumayla s-a arătat foarte atrasă de hair-styling și a și urmat un curs în acest sens. De asemenea, Rita a făcut și un curs de beauty la o școală prestigioasă.

Din păcate însă, Rita Sumayla a trăit mai mult în umbra mamei sale, celebra Rona Hartner. Prietenii regretatei artiste au dezvăluit că, deși Rona își dorea din suflet ca fiica ei să o urmeze, și să aleagă o carieră artistică, tatăl fetei, Rocco Sedano, i-a interzis categoric artistei să o expună sau să o promoveze pe fiica lor în vreun fel. 

Dana Cristescu, prietena Ronei Hartner: „Fetița a crescut în umbra Ronei și a avut mult de suferit din cauza asta”

„Rocco nu a lăsat-o pe Rona să o expună pe Sumayla, nici când era mică și nici acum, mare. Nici măcar poze pe rețelele de socializare nu o lăsa să pună cu fiica lor. 

Din cauza aceasta, Rona suferea foarte tare, pentru că fiica ei este foarte talentată, desenează frumos și cântă și la chitară. 

Din păcate, fetița a crescut în umbra Ronei și a avut mult de suferit din cauza asta!”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Dana Cristescu, pr-ul și una dintre cele mai bune prietene din România ale Ronei Hartner.

Rămasă acum fără mama ei, fetei, care era practic nedezlipită de Rona, îi este acum foarte greu să-și mai găsească un drum în viață. 

 Articolul integral, în Click!

Amintim că Rona Hartner l-a cunoscut pe Rocco Sedano în 2007. După numai un an, au decis să divorțeze.

Povestea lor de dragoste a început în Franța, loc în care s-au cunoscut, de altfel. Amândoi făceau parte din lumea artistică, asta pentru că bărbatul este dansator, lucru care i-a apropiat destul de mult.

Deși a fost fericită pentru o perioadă de timp, tânărul dansator argentinian i-a făcut viața grea Ronei din cauza geloziei. Mai mult decât atât, bărbatul nu își dorea să se căsătorească religios.  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite