Momente emoționante la priveghiul din Franța al Ronei Hartner. „Multumim pentru muzica pe care a iubit-o”

0
Publicat:

Înaintea funeraliilor ce vor avea loc în România, familia Ronei Hartner a organizat un priveghi în Franța, acolo unde artista în vârstă de 50 de ani a murit pe 23 noiembrie.

image

Rinda Hartner, sora Ronei, a postat pe Facebook o imagine de la priveghiul organizat în orașul francez Toulon.

„Sunt atât de recunoscătoare tuturor celor care au participat și au organizat acest priveghi noaptea trecută. Biserica era plină de prieteni și muzicieni. Multumim tuturor pentru cuvintele și mărturiile frumoase scrise, multumim pentru muzica pe care a iubit-o atât de mult, multumim că ne-ați ajutat să trecem prin aceste momente onorând viata Ronei”, a  scris pe Facebook, Rinda, sora mai mare a artistei.

Rona Hartner va fi înmormântată în România

Tot sora Ronei Hartner a anunțat încă de acum cinci zile că artista va fi înmormântată în „țara ei iubită”, România.

„Va fi la capela din cimitirul belu catolic din București de miercuri până  vineri la 12, cand o să o conducem pe ultimul drum să se odihnească alături de strămoșii noștri”, a scris Rinda pe pagina de Facebook a artistei.

Amintim că înainte ca o zi ca Rona Hartner să se stingă, sora sa a anunțat că aceasta „își trăiește ultimele clipe”. Actrița a murit la doar 50 de ani, răpusă de o maladie cumplită cu care s-a luptat în ultimii ani.  

Rona Hartner avea cancer la plămâni și creier, după ce boala pe care o crezuse învinsă s-a extins.

„Am o tumoare de cinci cm la plămâni și  șapte tumori pe creier“, mărturisea actrița în vară

Deși boala era în stadiul patru, Rona Hartner nu a renunțat să lupte și să spere că va învinge din nou cancerul, mai ales cu ajutorul credinței.

„Drum bun și luminat, Ronel”

După decesul actriței, Rinda a postat un mesaj emoționat pe pagina de socializare: 

„Surioara mea mică, cum îți plăcea să-ți spun, Ronel, o să-mi lipsești cum nici nu-ți puteai închipui. O să-i lipsești fetiței tele foarte tare, o să le lipsești la toți. Stelele în cer sunt fericite ca te au pe tine printre ele acum. O stea în plus va lumina în seara asta. Drum bun și luminat, Ronel”, a scris sora artistei pe Facebook.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite