Oana Roman, despre ura din mediul online: „Am reușit performanța să trăiesc în casă cu un hater”

0
Publicat:

 Fiica lui Petre Roman s-a confruntat ani la rând cu mesaje şi comentarii răutăcioase, cele mai multe dintre ele privind aspectul său. Cu timpul, însă, ea a învăţat să gestioneze această situaţie neplăcută şi spune că a ajuns să nu mai pună la suflet ce crede unul sau altul despre ea şi chiar să-i compătimească pe cei puşi mereu pe cârcoteală potrivit Click.  

Oana Roman şi Marius Elisei, pe vremea când erau împreună, FOTO arhivă
Oana Roman şi Marius Elisei, pe vremea când erau împreună, FOTO arhivă

Recent, întrebările privind strategia ei de a face faţă valului de hate din mediul online la adresa sa i-au dat prilejul să-l aducă în discuţie pe fostul ei soţ, Marius Elisei. Ea le-a reamintit tuturor că, practic, a trăit în casă cu un hater.

„Vă zic eu că mai pot”

Pe lângă cârcotaşi, însă, Oana Roman are o mulţime de fani în social media, care îi urmăresc zilnic activitatea. De la ei primește deseori întrebări referitoare la strategia care o ajută să facă faţă valului de ură a oamenilor îndreptat în direcția ei.

În postarea ei, Oana Roman a spus că a reuşit să-i facă faţă lui Marius Elisei, fostul soț, cu care a trăit în casă ani de zile şi pe care l-a descris ca fiind „un hater”. Și dacă a reușit să treacă peste răutățile lui, acum a ajuns nici măcar să nu-i mai pese de comentariile și mesajele răutăcioase care îi sunt adresate de către străini.

„Îmi scriu câteva fete: «Doamne, dar cum reziști cu toți haterii ăștia, cum mai reziști?» Mai pot, vă zic eu că mai pot. Am reușit performanța să trăiesc în casă cu un hater câțiva ani. De fapt, cu asta m-am confruntat, cu un hater în casă, iar dacă am reușit asta, la cei pe care nu-i cunosc nici nu mă interesează, mă amuză asta. Mă și îngrijorează ce vieți triste și preocupări nesemnificative au unii oameni. Ce să mă supere chestia asta? Poate doar să mă rog să își găsească un scop în viață. Zic și eu”, a spus Oana Roman pe rețelele de socializare.

Răutatea vine din lipsa de educaţie

Vedeta mai amintea faptul că statisticile referitoare la educația în România sunt dezamăgitoare, așa că nu se mai lasă afectată de răutățile venite din partea unor „oameni needucați”.

„Faptul că doar 25% din cei care ajung până la liceu continuă studiile, la nivelul unei țări, este absolut îngrijorător. Suntem o țară de oameni needucați, fără școală, fără cultură, iar asta se vede la cum ne comportăm cu ceilalți și cu noi, până la urmă.”, a spus Oana Roman în postarea sa pe Instagram, acum ceva timp.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite