Oana Roman, revoltată de prețurile la alimente în România: „Ce poți cumpăra în altă țară europeană cu aceeași sumă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oana Roman, s-a arătat revoltată pe rețelele sociale, din cauza prețurilor la alimente din România. Vedeta și-a prezentat lista de cumpărături, pe care le-a făcut la un hipermarket local și a evidențiat discrepanțele de cost, comparativ cu alte țări europene.

Oana Roman, revoltată de creșterea alarmantă a prețurilor FOTO Arhivă
Oana Roman, revoltată de creșterea alarmantă a prețurilor FOTO Arhivă

Actrița și prezentatoarea TV a postat un videoclip pe platforma TikTok, în care exprimă frustrarea față de creșterea prețurilor la alimente în România. În clipul video, Oana Roman a arătat produsele achiziționate pentru suma de 70 de lei și 48 de bani, subliniind că acestea au fost evaluate la 14 euro.

Ce a cumpărat cu 70 de lei

Ea a detaliat lista de cumpărături care a inclus: o sticlă de lapte de un litru și jumătate, un pachet de unt cu reducere de 20%, iaurturi cu afine și căpșuni, o pungă de Nesquik și trei banane.

Vedeta a adresat o întrebare retorică: „Acum mă întreb, în Franța, Germania, Italia sau Spania, aceleași produse ar costa 14 euro? Sau ce poți cumpăra în altă țară europeană cu aceeași sumă? Practic, sunt 6 iaurturi, 1 pachet de unt, 3 banane, 1 Nesquik și 1 sticlă de lapte.”

Oana Roman a subliniat această problemă de actualitate în încercarea de a atrage atenția asupra presiunilor financiare pe care le resimt consumatorii, în contextul creșterii prețurilor la alimente în România. Videoclipul său a devenit rapid viral, generând dezbateri intense pe rețelele de socializare în legătură cu inflația și nivelul de trai din țară.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite