Adina Buzatu a decis să nu participe la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu şi a explicat motivele: „S-a ajuns la un scandal imens“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
adina buzatu si razvan ciobanu foto arhiva personala adina buzatu/facebook

Creatoarea de modă Adina Buzatu, prietenă apropiată a lui Răzvan Ciobanu, a decis să nu participe la înmormântarea designerului şi a explicat care sunt motivele.

Răzvan Ciobanu, care a murit la vârsta de 43 de ani într-un tragic accident auto, va fi înmormântat astăzi, 2 mai, la Cimitirul Progresul din Bucureşti.

Creatoarea de modă Adina Buzatu a anunţat însă că a luat hotărârea de a nu participa la ceremonie, motivând că tragedia a fost transformată în circ şi scandal, ceea ce amplifică durerea familiei şi celor care l-au cunoscut şi iubit pe Răzvan Ciobanu. 

„Dragilor, după o noapte de nesomn am decis să nu merg la înmormântare, pentru că, în loc să ne plângem ruda, prietenul, omul bun şi talentat, designer-ul genial Răzvan Ciobanu, s-a ajuns la un scandal imens, un circ, potenţat de interpretări, supoziţii, ipoteze, declaraţii, păreri mai mult sau mai puţin avizate care nu fac altceva decât să întineze memoria celui trecut în nefiinţă şi să înteţească durerea celor care l-au iubit. Pur şi simplu nu pot să mă uit în ochii mamei lui care cu greu îndură pierderea unicului fiu şi care s-a abţinut de la orice declaraţii în speranţa că va putea să îşi ia rămas bun în linişte şi demnitate.

Om fiind, Răzvan nu a fost lipsit de greşeală, dar care dintre noi este? Cine suntem noi, oamenii, să ne judecăm semenii? Mă rog la Dumnezeu să ne dea înţelepciunea de a lua lucrurile ca atare, de a lăsa organele abilitate să facă ancheta şi de a-l păstra pe Răzvan în memoria noastră pentru ceea ce a fost ca om şi pentru talentul lui ieşit din comun.

Te voi purta în suflet mereu, dragule! Îmi pare atât de rău....“, a transmis Adina Buzatu pe Facebook. 

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu şi-a pierdut viaţa în a doua zi de Paşte într-un grav accident petrecut la intrarea în localitatea Săcele, judeţul Constanţa. Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru designerul în vârstă de 43 de ani.

Din primele cercetări, autovehiculul în care se afla Ciobanu, un Range Rover, a părăsit partea carosabilă, a parcurs o distanţă de aproximativ 700 de metri prin câmp, a traversat o alee asfaltată, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuşti unde, din cauza denivelărilor de pământ, s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac.

Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului, fiind găsit de un martor la baza unui arbust. Urmele găsite la faţa locului au relevat faptul că şoferul se afla singur în autoturism şi nu purta centura de siguranţă, însă Poliţia exlude ipoteza sinuciderii, vehiculată în primele ore de la producerea accidentului. 

Expertiza preliminară a maşinii conduse de Răzvan Ciobanu arată că airbag-urile s-au deschis la 126 de kilometri pe oră, aceasta fiind viteza în momentul impactului. Istoricul înregistrat de computerul de bord arată că bolidul a circulat şi cu 250 de kilometri pe oră, informează Mediafax, care citează surse judiciare.

Potrivit testelor preliminare, Răzvan Ciobanu ar fi consumat droguri înainte de producerea accidentului, însă oficialii au subliniat că testele rapide nu sunt concludente şi trebuie confirmate de analizele toxicologice care vor fi gata în circa trei săptămâni.

Din concluziile preliminare ale medicului legist a rezultat că moartea a fost violentă şi s-a produs prin anemie acută, urmare a unui politraumatism cu ruptură de aortă cu hemoragie internă, ce a mai asociat ruptură pulmonară, hepatică şi de coloană toracală. Mai exact, Răzvan Ciobanu a murit din cauza multiplelor traumatisme interne şi a unei hemoragii craniene puternice, şi nu din motive medicale (infarct, accident vascular cerebral, etc), aşa cum s-a vehiculat în spaţiul public.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite