Expertiza bolidului condus de Răzvan Ciobanu: Airbag-urile s-au deschis la 126 km/oră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Expertiza preliminară a maşinii conduse de Răzvan Ciobanu arată că airbag-urile s-au deschis la 126 de kilometri pe oră, aceasta fiind viteza în momentul impactului. Istoricul înregistrat de computerul de bord arată că bolidul a circulat şi cu 250 de kilometri pe oră, informează Mediafax, care citează surse judiciare.

Potrivit sursei citate, în momentul în care airbagurile autoturismului s-au deschis, autoturismul condus de Răzvan Ciobanu ar fi avut o viteză de 126 km/oră, însă specialiştii care au efectuat expertiza auto spun că este posibil ca maşina să fi rulat cu o viteză mai mare înainte de impact.

De asemenea, istoricul computerului de bord ar fi înregistrat şi o viteză de 250 de km/oră, anterior impactului. Anchetatorii cred că este posibil ca aceasta să fi fost viteza cu care Răzvan Ciobanu a condus pe autostradă şi exclud varianta ca aceasta să fi fost viteza autoturismului imediat înainte de producerea accidentului în care creatorul de modă a murit.

Proprietarul maşinii conduse de Răzvan Ciobanu, audiat

Surse judiciare au declarat, joi, că proprietarul maşinii conduse de Răzvan Ciobanu a fost audiat. Acesta le-a spus anchetatorilor că designerul a condus maşina pe autostradă, din Bucureşti până în Mamaia, unde au ajuns în noaptea de Înviere, respectiv sâmbătă spre duminică.

Acesta a motivat că i-a dat cheile lui Răzvan Ciobanu să îi conducă maşina pentru că ştia că designerul nu consumă alcool.

Cei doi au mers la festivalul de muzică electronică Sunwaves, unde au stat câteva ore, după miezul nopţii, apoi creatorul de modă a plecat cu maşina.

Proprietarul maşinii spune că el a plecat să se culce şi nu ştie ce s-a întâmplat cu Răzvan Ciobanu, el precizând anchetatorilor, potrivit surselor citate, că ştia că designerul nu avea cazare rezervată în Mamaia.

Când s-a trezit, proprietarul maşinii l-a sunat pe Răzvan Ciobanu să se întâlnească la masă şi să îi restituie cheile.

Bărbatul le-a spus anchetatorilor că Răzvan Ciobanu i-a răspuns la telefon, duminică, şi i-a confirmat că se vor întâlni, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat şi creatorul de modă nu a mai fost de găsit, proprietarul maşinii aflând ce s-a întâmplat, luni dimineaţa, după accident.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineaţa, într-un accident produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, în judeţul Constanţa.

Înmormântarea va avea loc joi.

Pe aceeaşi temă:

Primele declaraţii ale procurorilor în cazul lui Răzvan Ciobanu. „Moartea a fost violentă şi s-a produs prin anemie acută”

   

Localnicii din Săcele au luat obiecte personale şi părţi din caroseria maşinii în care a murit Răzvan Ciobanu

Cum s-a produs accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu

 

Ce au găsit anchetatorii la locul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu. De ce a fost aruncat din maşină

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite