„Te cunosc de undeva“. Wrs și Emilian: transformare magistrală în Michael Jackson, la 14 ani de la moartea starului VIDEO

0
Publicat:

Cei doi artiști au câștigat pentru a doua oară consecutiv concursul de la Antena 1, iar momentul lor este considerat unul dintre cele mai bune din istoria show-ului.

Astăzi se împlinesc 14 ani de când moartea lui Michael Jackson - cel pentru care s-a inventat cuvântul „megastar“ - șoca o lume întreagă. Wrs și Emilian i-au adus un omagiu fabulos artistului american dispărut prea devreme, pe 25 iunie 2009, la doar 50 de ani.

Te cunosc de undeva jpg

În finala din 24 iunie, cei doi cântăreți au interpretat hitul „They Donʼt Care About Us“, iar părerea generală a fot că momentul artistic a fost nu numai cel mai dificil și mai bun din finală, ci cea mai bună prestație a celor doi pe scena show-ului, precum și unul dintre cele mai spectaculoase numere din istoria „Te cunosc de undeva!“. Wrs și Emilian au câștigat, astfel, pentru a doua oară consecutiv show-ul transformărilor de la Antena 1.

Pentru acest moment ei s-au pregătit mai mult decât de obicei, iar acest lucru s-a văzut. WRS a primit însă o provocare în plus și cu „o greutate“ semnificativă pentru că a venit chiar de la colegul său, Emilian. Totul a pornit de la referința pe care ruleta le-a oferit-o: melodia „They Don’t Care About Us“, a lui Michael Jackson. În fața juriului, WRS a mărturisit cu ce s-a confruntat. „Sunt niște chestii pe care trebuie să le repeți mult ca să îți intre flow-ul…. Ne-am luat o sală de dans, ca să repetăm, și Emilian a venit, după ce a stat două zile încontinuu pe YouTube la «How to dance like Michael Jackson (Cum să dansezi ca Michael Jackson – n.r.)». Și a venit, își gândise fiecare pas, vă jur! Eu am rămas: «Trebuie să țin pasul cu ăsta acum». Este extraordinar, felicitări, ești tare rău“, i-a spus WRS colegului său de echipă.

Cei doi finaliști s-au pregătit și la orele de actorie. „Sunt două referințe: este o revoltă, o revoltă spusă cu voce tare și privind planeta asta în ochi, pe vinovați, în ochi. Are un ritm extraordinar și are o putere de a rosti cuvintele – este o singură gură care vorbește despre toate durerile lumii“, a explicat Adriana Trandafir la antrenamente.

Michael Jackson – nu se putea mai bine, sincer! Din punctul meu de vedere, e un personaj cu greutate foarte mare și, pe lângă treaba asta, e foarte mult de lucru, e foarte greu (…). Este un personaj colosal, omul ăla nu stă o secundă pe scenă, mie asta mi se pare cel mai greu“ , a subliniat Emilian.

Nici el, nici WRS nu au stat o secundă pe scena „Te cunosc de undeva!“, unde au avut un număr de excepție care a fost trăit la maximă intensitate de toți cei din platoul de filmare. „Este cea mai mare aglomerație posibilă de detalii. Când am văzut referința, m-am crucit și m-am rugat pentru voi, pentru că mi se pare o provocare extremă. Voi ajungeți să fiți naturali studiind o referință, ceea ce mi se pare o abilitate fantastică“, a declarat Mihai Petre, iar Andreea Bălan a adăugat: „Asta înseamnă performanță: să studiați mult mai mult și separat, și împreună. Și voi, în seara asta, chiar ați făcut o super performanță. Mi se pare cel ai bun moment al vostru!“.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite