Finala Te cunosc de undeva! 24 iunie 2023. Cine a câștigat sezonul 19 al cunoscutului show de transformări?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cum au reacționat echipa dublu victorioasă când a aflat punctajul final?

Foto: a1.ro
Foto: a1.ro

În Finala Te cunosc de undeva! sezonul 19, cele patru echipe finaliste au dat tot ce au avut mai bun în lupta pentru trofeu și premiul cel mare, conform a1.ro. WRS și Emilian, Nicole Cherry și Juno, CRBL și Radu Țibulcă și ADDA și Radu Bucălae au impresionat cu reprezentațiile lor, care au fost lăudate și aplaudate la scenă deschisă.

Concurenții nu lăsat niciun detaliu la voia întâmplării și le-au făcut misiunea grea atât juraților, cât și celor aflați în public. Cu toate acestea, numai o echipă a reușit să convingă pe toată lumea cu interpretarea lor și aceea a fost cea compusă din WRS și Emilian. Cei doi și-au apărat cu onoare trofeul obținut sezonul trecut și mai mult, au bifat o nouă victorie.

Câștigătorii Te cunosc de undeva! sezonul 19 au convins nu mai jurații, și colegii de la canapea, ci și spectatorii, obținând cel mai mare punctaj de la fiecare „jurizare” din această seară. În Finala Te cunosc de undeva! sezonul 19 din 24 iunie 2023, Emilian și Wrs au reușit să pună în scenă o transformare fabuloasă în Michael Jackson. Astfel, cu un total de 525 puncte, WRS și Emilian au obținut trofeul și premiul cel mare pentru a doua oară consecutiv. 

La o distanță considerabilă, pe locul 2, cu 450 de puncte, s-au situat CRBL și Radu Țibulcă. Locul 3, a fost ocupat de Nicole Cherry și Juno, cu 448 de puncte, iar locul 4 de ADDA și Radu Bucălae, care au înregistrat un total de 409 puncte.

Vă mulțumim din suflet, suntem impresionați. Cred că prima oară când am pășit pe scena asta nu ne-am fi gândit vreodată că putem să câștigăm un sezon, d-apăi să reușim să îl câștigăm și pe al doilea. E ca și cum am primit un tort și este format și din voi, echipele pe care le-am cunoscut în sezonul acesta. Blatul acela serios format din Anca și Jean, un pic de sirop de femeie așa cum ne-au oferit Amna și Misha, urmate de un pic de sare, că așa se pune, CRBL și Radu, primul strat de cremă ADDA și Radu Bucălae, glazura fină formată din Cristina și Damian, ornamentele de pe tort Valentin și Codruța și nu în ultimul rând, cireșele de pe tort Nicole Cherry și Juno”, a declarat Emilian.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite