„Te cunosc de undeva!“: ce concurenți au dat clasă juriului. „Cred că trebuie să iau lecții de la voi“ FOTO

0
Publicat:

Cei doi cântăreți vor avea un moment spectaculos sâmbătă seara, în show-ul de la Antena 1, în gala cu numărul 11 din acest sezon.

WRS și Emilian, pe scena „Te cunosc de undeva!“ FOTO Antena 1
WRS și Emilian, pe scena „Te cunosc de undeva!“ FOTO Antena 1

Juriul emisiunii, „rivalii“ celor doi concurenți, prezentatorii și spectatorii aflați în platoul de filmare au fost cuceriți de numărul lor. Celebra ruletă a show-ului a ales pentru WRS și Emilian hitul „Bones“, lansat în urmă cu mai bine de un an de trupa Imagine Dragons. Astfel, cei doi s-au transformat în Dan Reynolds, vocalistul formației pop rock. „Mă uimesc de fiecare dată cum, de la prima repetiție, ei cântă ca la ultima repetiție“, a spus antrenoarea de canto Crina Mardare.

Impresionată de prestația lor, Ozana Barabancea le-a mărturisit: „Știam că talentul vostru este în suflet și simțiți ritmul în oase. Și noi simțim talentul pe care voi ni-l oferiți prin toată ființa noastră, pentru că sunteți generoși, vă faceți treaba și pentru că publicul de acasă se bucură“.

De altfel, toți membrii juriului au fost cuceriți: „Mi se pare special și mi se pare un trademark, o caracteristică foarte importantă a cuplului vostru: faptul că reușiți să faceți detalii, mișcare și să sune ca pe CD! E incredibil și nu pot să nu apreciez acest efort care presupune o pregătire anterioară de ani de zile“, a spus Mihai Petre.

Laudele au venit și de la Aurelian Temișan, Cristi Iacob, dar și de la prezentatorii transforming show-ului. „A fost un moment la care nici nu am clipit“, a spus Pepe și Cristi Iacob a punctat câteva aspect esențiale: „Voi nu puteți decât să fiți savurați. Eu nu am cum să vă găsesc cusururi, pentru că voi deveniți din ce în ce mai buni, nu știu cum. Reușiți să ne aduceți o chestie care este aproape imposibil de făcut… Fraților, e aproape imposibil de făcut, dar voi demonstrați că se poate! La actorie sunteți… uneori cred că trebuie să iau lecții de la voi, vorbesc foarte serios“.

Reacțiile pe care WRS și Emilian le-au avut, precum și momentele celorlalte echipe de la „Te cunosc de undeva!“, telespectatorii le pot urmări mâine seară, începând cu ora 20.00, pe Antena 1.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite