„Te cunosc de undeva!“: Nicole Cherry se transformă în Cleopatra Stratan FOTO

0
Publicat:

Ajuns la a opta gală a acestui sezon, show-ul de la Antena 1 vine cu provocări incredibile și transformări fabuloase pentru cele opt cupluri de artişti.

Nicole Cherry (2) JPG

Au simţit-o pe propria lor piele şi Nicole Cherry şi Juno, cărora ruleta le-a propus de această dată să revină un pic în copilărie, şi nu oriunde, ci la vârsta de trei ani, cu transformarea în Cleopatra Stratan - „Ghiţă“.

E momentul meu preferat de la «Te cunosc de undeva!» Şi, totodată, singurul travesti de care nu o să îmi pară rău“, a dezvăluit Juno, la antrenamentele de actorie. Totodată, artistul a mai spus că pentru el, piesa are o semnificaţie cu totul aparte. Am acasă un video, făcut într-o vacanţă cu părinţii mei, la Castelul Bran. Tata cumpărase de curând o cameră video micuţă, cu care ne-a filmat toată vacanţa şi de care era de-a dreptul fascinat. A făcut şi un intro, pe care a pus chiar piesa asta. Acum, când o aud, chiar acolo mă duc cu gândul și îmi dă o lacrimă. Oricum, piesa în sine are o nostalgie“, a mărturisit Juno.

E o discrepanţă foarte mare între personajele de data trecută şi Ghiţă. Trec de la femeia fatală, Shakira, la un copil, dar mă bucur la fel de mult de fiecare personaj pe care ni-l aduce ruleta. Ce-i drept, de data asta sunt mai relaxată“, a spus Nicole Cherry.

Cei doi i-au cucerit pe toţi cei prezenţi pe platoul de filmare, încă de când şi-au făcut apariţia pe scenă. „Pe cuvântul meu dacă am crezut că o să puteţi duce acest personaj fără să faceţi băşcălie sau să îl duceţi în derizoriu“, le-a mărturisit Pepe.

Tot în gala de sâmbătă, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril se transformă în Nicki Minaj şi Bebe Rexha şi fac show total pe scenă, iar momentul lor a cucerit-o pe Andreea Bălan. „Anca, eşti superbă! Eşti modelul meu în viaţă! Aşa îmi doresc şi eu să arăt, ca tine“, a mărturisit ea.

Prestaţia lor, dar şi momentele celorlalţi concurenţi vor putea fi urmărite sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite