Te cunosc de undeva! 29 aprilie 2023: Punctaj „istoric” la renumitul transforming show. Cine l-a obținut și cum a fost posibil?

0
Publicat:

CRBL și Radu Țibulcă au câștigat a cincea ediție Te cunosc de undeva! sezonul 19 cu punctaj maxim. 

Foto: A1.ro
Foto: A1.ro

A fost din nou o seară plină de energie și voie bună, dar și de momente pline de emoție și nostalgie. conform a1.ro. Pe parcursul întregii ediții jurații au ținut să specifice că le va fi greu să facă o departajare între transformările extrem de reușite ale celor 8 echipe.

Cu toate acestea, punctele colegilor de la canapea sunt cele care au făcut diferența. CRBL și Radu Țibulcă, câștigătorii acestei ediții, au marcat și o premieră în istoria celor 19 sezoane ale transforming show-ului cu punctajul obținut.

Dacă data trecută, ei s-au clasat pe ultimul loc și nici de data aceasta nu aveau prea mari speranțe, iată că personajul interpetat le-a purtat noroc. CRBL și Radu Țibulcă s-au transformat în David Lee Rooth și au cucerit atât jurații cât și colegii de la canapea cu interpetarea piesei „Just A Gigolo”.

Așa cum au spus jurații, cuplul de concurenți de la Te cunosc de undeva! sezonul 19 au respectat referința până în cele mai mici detalii, iar timbrul lor i-a cucerit. Așadar, la până la final, au primit câte 12 puncte de la toți patru.

O altă surpriză a venit și de la capanea, unde toate echipele le-au acordat, la unison, cele 5 puncte tot lui CRBL și Radu Țibulcă. Cei doi au marcat astfel o premieră și au obținut, în total, 95 de puncte.

„În istoria Te cunosc de undeva!, acesta este punctajul maxim care ar fi putut fi obţinut într-o gală de un concurent sau de un cuplu de artişti! Este prima oară când se întâmplă asta!”, a anunţat Pepe, după ce artiştii şi-au acordat între ei punctele.

Câștigătorii au coborât imediat de la canapea să fotografieze clasamentul prin care „s-a scris istorie”.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva!

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite