„Te cunosc de undeva!“, ediție specială cu Răzvan şi Dani, Iulia Albu și Nea Mărin FOTO

0
Publicat:

În Ajunul Crăciunului, șase cupluri de vedete participă la show-ul de la Antena 1. Ce transformări celebre le-a rezervat ruleta?

Nea Mărin și Iulia Albu participă la ediția de Crăciun „Te cunosc de undeva!“
Nea Mărin și Iulia Albu, printre vedetele din ediția de Crăciun „Te cunosc de undeva!“ FOTO Antena 1

Răzvan şi Dani, Iulia Albu şi Nea Mărin, Carmen Brumă şi Mihail Pautov, Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Adriana Trandafir şi Romică Ţociu şi Emi şi Cuza se vor întrece în transformări spectaculoase şi vor aduce spiritul Crăciunului în casele românilor, în vreme ce Irina şi Răzvan Fodor au acceptat şi ei provocarea ruletei şi îi vor colinda pe telespectatori, în ajun de sărbătoare.

„Prima dată, am simțit teamă și reticență în legătură cu propunerea de a participa la ediția specială Te cunosc de undeva!“, a declarat Carmen Brumă, iar Mihail Pautov a intervenit: „Prima dată a fost chiar cu negare! Am zis: «Cine? Noi?»“. Ulterior, Carmen Brumă a adăugat: „Acum suntem în faza de ușor entuziasm“. „Eu chiar sunt în faza în care știu că o să regret că s-a terminat. (...). Poate vom participa la următorul sezon «Te cunosc de undeva!»“, a mai spus moderatorul emisiunii MediCOOL.

„Pe principiul: sunt alții și mai nebuni decât noi și au văzut combinația asta, de ce nu?“, a declarat râzând Iulia Albu, în timp ce Nea Mărin a adăugat: „Un Berbec și o Leoaică nu pot să facă decât lucruri bune!“.

„Te cunosc de undeva!“: ce transformări a rezervat ruleta

Şi pentru Răzvan şi Dani propunerea a fost una surprinzătoare. „Eu nici acum n-am primit invitația, se pare că l-au chemat doar pe Răzvan, dar am zis să nu vină singur... Sper să-l facă ren sau să fie spiridușul meu, eu, fiind Moș Crăciun“, a glumit Dani Oțil.

Am fost numit, n-am fost ales... dacă-i ordin, cu plăcere! E interesant, e a treia noastră participare la «Te cunosc de undeva!» O dată am făcut playback, altă dată, am fost instrumentiștii de la ABBA și acum chiar avem versuri, cântăm live, avem coregrafie“, a adaugat Răzvan Simion.

Michael Bublé & Blake Shelton – „Home“, Kurt Russell – „Santa Claus is Back in Town“, Dolly Parton & Kenny Rogers – „Christmas Without You“, Kylie Minogue & Rod Stewart – „Santa Baby & Let It Snow“, dar şi colinde tradiţionale româneşti sunt câteva dintre momentele din ediția specială a show-ului de la Antena 1 în seara de Ajun, de la ora 20.00.

Sezonul 18 al show-ului „Te cunosc de undeva!“ și-a desemnat câștigătorii, pe WRS și Emilian, sâmbăta trecuta.

TVPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite