„Te cunosc de undeva!“. WRS și Emilian, transformare de zile mari: „Mă enervați cât sunteți de talentați“ FOTO

0
Publicat:

Ediția din această sâmbătă a show-ului de la Antena 1 va fi una cu melodii din toate colțurile lumii, coregrafii spectaculoase și explozie de culoare.

WRS şi Emilian se transformă în Cardi B şi Ozuna FOTO Antena 1
WRS şi Emilian se transformă în Cardi B şi Ozuna FOTO Antena 1

De o transformare de zile mari vor avea parte şi WRS şi Emilian, câştigătorii sezonului trecut, cărora ruleta le-a adus personajele Cardi B şi Ozuna. Cei doi au mărturisit că așteptau asemenea personaje încă din prima ediție a sezonului de anului trecut.

Cei doi vor interpreta cunoscuta piesă reggaeton „Taki Taki“, pe care Cardi B și Ozuna au lansat-o alături de Selena Gomez și DJ Snake. „Iubesc personajul acesta! Îl iubesc, îl iubesc! Sunt atât de fericit că ne-a picat la ruletă“, a exclamat WRS, bucuros că se va transforma în extravaganta cântăreață. „Așteptam un personaj ca ăsta din prima ediție a sezonului trecut“, a mărturisit Emilian.

La antrenamente, câștigătorii sezonului 18 Te cunosc de undeva! au fost conștiincioși, atenți la fiecare detaliu. „WRS și-a construit un dorsal à la Cardi B dintr-o canadiană, și mai mult am dansat decât am cântat, dar nu-i o problemă; piesa este floare la ureche pentru ei“, a dezvăluit Crina Mardare, profesoara de canto a show-ului.

WRS și Emilian au mers entuziasmați și la antrenamentul de actorie. „Cu Ozuna și Cardi B nu poate fi decât un show sexy. Ei s-au amuzat la antrenamente, bineînțeles. Eu am încercat să-i mai relaxez puțin, pentru că sunt foarte serioși, muncesc mult. Fiind câștigătorii sezonului trecut, le este frică de toate «săgețile» care sunt îndreptate asupra lor. Și, bineînțeles, așteptările sunt mult mai mari“, a precizat Adriana Trandafir, profesoara de actorie.

Momentul creat pe scena transforming al show-ului a fost spectaculos, iar juriul și ceilalți concurenți s-au bucurat pentru cei doi. „Mă enervați cât sunteți de talentați! Sunteți enervant de buni“, a spus Pepe. „Mi-a plăcut că ați cântat în Do minor, adică în original. Mi-a plăcut această apariție a ta, WRS, această apariție princiară, exact ca o regină. Iar tu, Emilian, ai făcut un Ozuna în proporție de 99,9%“, a punctat Ozana Barabancea.

Momentele integrale ale celor opt cupluri de la „Te cunosc de undeva!“, notele primite de la jurați, dar și dificultățile întâmpinate la antrenamente, telespectatorii le pot urmări sâmbătă, începând cu ora 20.00, pe Antena 1.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite