„Survivor România“. Război între Războinici: „Am halit fetițe d-astea pe pâine“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După câteva ediții în care au câștigat imunitate și recompense în mâncare, Războinicii nu doar că au început să piardă din privilegii, dar trec și printr-un război intern.

Regulile sunt tot mai dure la „Survivor România“, mai ales după ce au fost introduse două jocuri pentru imunitate săptămânal. În ediția de aseară, Războinicii au pierdut un coechipier, nominalizat pentru eliminare și votat de public: Andrei Neagu.

Andreea Moromete se ceartă cu coechipiera sa, Alexandra Ciomag
Andreea Moromete este nemulțumită de coechipiera sa, Alexandra Ciomag FOTO Pro TV

În plus, conflicte puternice au loc în tabăra lor, iar acest lucru decimează echipa. Andreea Moromete și Alexandra Ciomag au certuri foarte dese, iar orgoliile sunt puse mai presus de binele tribului.

Andreea Moromete a nominalizat-o pentru eliminare pe Alexandra Ciomag și și-a justificat alegerea.

Eu nu o să stau să votez cum spune X sau Y, ca să dau bine. Votul meu a fost exact cum am spus, din punct de vedere «Survivor». Fiindcă eu așa o să nominalizez mereu, dacă va fi să nominalizez și la comun și așa mai departe. După care, e vorba de atitudinea aia de supraviețuire, înțelegi? Faptul că eu te-am văzut pe tine de la început că vorbești numai despre mâncare, că te plângi foarte tare de chestii… Băi, te plângi încontinuu … Că ți-e foame, numai de mâncare ai vorbit, încontinuu“, i-a spus Alexandrei.

„Și te-ai gândit că e strict psihologic?“, i-a răspuns Alexandra Ciomag.

„Ei, e psihologic... Nu, nu. Crede-mă, că am halit fetițe d-astea pe pâine. Nu, e în regulă. Nu trebuie să-mi vii cu vrăjeala d-asta. Așa te consider pe tine din punct de vedere psihic. Nu te văd supraviețuitoare Poate mă înșel. Eu nu te văd supraviețuitoare, înțelegi? Că de-asta te-am votat acolo. Eu te văd un copil crescut în puf. cu atitudine de figurantă“, a mai spus Andreea Moromete. „Mi se pare că ești penibilă“, i-a spus Alexandra de față cu toți Războinicii.

Certurile repetate dintre cele două l-au enervat și pe Alin Chirilă, iar luptătorul MMA a avut și el o ieșire necontrolată și și-a certat colegele de echipă. „Eu nu vreau bisericuțe în biserica noastră. Voi vă dați cap în cap și destrămați echipa. Voi, în tabără, maca, maca. Tot timpul vă mâncați una pe alta de c**“, le-a spus acesta.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri