Un concurent din tabăra Războinicilor părăsește competiția Survivor România. Remus umilit de DOC în timpul consiliului de eliminare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miercuri seară a avut loc consiliul de eliminare la care au luat parte concurenți din ambele tabere. Un concurent din echipa Războinicilor a părăsit competiția.

FOTO PROTV
FOTO PROTV

Faimoșii au pierdut primul joc de Imunitate din această săptămână. Prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că echipele vor lupta pentru două Imunități săptămânal așa că Războinicii nu au scăpat de grija eliminării până miercuri.

La consiliul de vot de luni seară 4 concurenți din echipa Faimoșilor au fost propuși spre eliminare. Remus Boroiu și Bianca Patrichi au fost aleși în urma votului din partea echipei. Cei doi au primit câte 3 voturi și astfel au fost propuși amandoi de echipă pentru eliminare. Carmen Grebenișan și Kamara au fost ceilalți doi concurenți propuși de DOC și Ada, concurenți care au câștigat Imunitatea individuală. 

La cel de-al doilea joc pentru Imunitate al săptămânii, Războinicii au fost ce învinși și au trebuit să facă nominalizări pentru eliminare. Codruța a fost propusă de colegii săi pentru eliminare, în timp ce Andre Krișan și Andreea Moromete i-au nominalizat pe Andrei Neagu și Alexandra Ciomag. 

Remus Boroiu, umilit de DOC în fața colegilor. Războinicii s-au distrat pe seama adversarilor la consiliul de eliminare

Remus Boroiu a fost pus la zid de către colegii săi la consiliul de eliminare după ce a spus că aceștia nu au grijă de el și de faptul că încă este accidentat. DOC a fost avut o reacție acidă la adresa colegului său.

După ce Remus a spus că cei din echipă consideră că se răsfață și se dă accidentat, a venit replica lui DOC care nu a mai suportat și l-a făcut în toate felurile pe colegul propus spre eliminare. 

Eu nu înțeleg cum iar s-a ajuns la asta? Băi, Remus, am vorbit acum 2 zile să nu mai ai discursuri din astea și c***** din astea! Ești nebun la cap? Tu chiar nu vezi cât rău îți faci? (…)

A funcționat vreodată în viața ta să pui problema așa cu oamenii? Adică a venit cineva și te-a luat în brațe, în afară de maică-ta? Suntem oameni, avem 40 de ani, avem copii acasă! (…) Ne spui că n-avem grijă de tine, că te doare umărul, treci peste! Ești ditamai omul! Te roagă fratele tău: act like it! Poartă-te ca ditamai omul! De asta ești aici! Să joci și să aduci puncte! Ce vrei să mănânci cocos toată ziua?”, a spus DOC la Pro TV.

Andrei Neagu este concurentul care părăsește competiția Survivor România

La finalul serii Daniel Pavel a anunțat concurentul pentru care jocul se încheie în această etapă. Numele rostit de prezentator a fost din tabăra Războinicilor. Andrei Neagu, nominalizat de Andrei Krișan, este concurentul care părăsește competiția. 

Nu vreau să văd tristețe pe fața nimănui. Mai ales a familiei de aici. Nici din partea familiei de acasă. Cei care m-au urmărit și m-au susținut în toată perioada asta frumoasă. Voi sunteți o perioadă frumoasă!

Voi sunteți oameni frumoși, de la care am avut de învățat. E un moment pe care deși l-am amânat de două și jumătate aș putea zice, a venit momentul în care nu l-am mai putut amâna. Mă bucur foarte tare că planurile noastre de Survivor nu se termină în acest show minunat”, a spus Andrei Neagu la final. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite