Războinicii au pierdut a doua Imunitate a săptămânii. Cine sunt cei 3 concurenți propuși către eliminare

0
Publicat:

După ce luni seară Faimoșii au pierdut primul joc pentru Imunitate a săptămânii, a venit și rândul Războinicilor să piardă și să propună 3 nume pentru eliminarea din competiție.

Foto ProTV
Foto ProTV

Ediția de luni seară a fost una spectaculoasă după ce prezentatorul Daniel Pavel a anunțat noile schimbări din regulament. Așadar, în fiecare săptămână se vor da două lupte pentru Imunitate, astfel că ambele tabere riscă să aibă concurenți propuși către eliminare. 

Războinicii au câștigat luni cu scorul de 10-6 și au obținut prima Imunitate. La Jocul de Imunitate personală DOC și Ada au ieșit învingători și și-au asigurat Imunitatea pentru consiliul de luni și marți. Suprinzător, la finalul serii Faimoșii s-au trezit cu 4 colegi nominalizați după ce în urma voturilor date de ei, Remus și Bianca au ieșit la egalitate. Carmen Grebenișan a fost votată de DOC, în timp ce Ada l-a nominalizat pe Kamara. 

Marți, Faimoșii și-au luat revanșa și au câștigat Imunitatea cu scorul de 10-4. În proba pentru Imunitate personală Andrei Krișan și Andreea Moromete au obținut colanul care le asigură Imunitatea la următorul consiliu. Nominalizarea din partea Războinicilor a fost Codruța. Alexandra Ciomag și Andrei Neagu au fost propuși către eliminare de Andreea și Andrei. 

Miercuri seară, se va decide cine este persoana care părăsește competiția. Sunt 7 persoane propuse către eliminare din care doar 6 vor mai continua jocul alături de echipele lor. 

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite