Smiley şi Mihai Petre, muţi şi uzi de uimire, la „Românii au talent“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concurenţi dornici să devină asemenea propriilor idoli, personaje hilare, oameni cărora nu le este frică să rişte de dragul spectacolului şi numere de neimaginat în afara scenei, toate vor alcătui o nouă ediţie spectaculoasă la „Românii au talent“, vineri seara.

Smiley şi Mihai Petre vor fi atât de uimiţi vor fi de ceea ce le va apărea în faţa ochilor, încât îşi vor vărsa paharele cu apă pe ei.

Uriaşul Valahu’, binecunoscutul luptător de skandenberg, vine şi el la „Românii au talent“. Valahu’, împreună cu un coechipier pe jumătate cât el, vrea să arate că poate oricând să-şi schimbe meseria şi să devină din sportiv show-man.

Lenuţa Tăune, o concurentă de 81 de ani, este gata să facă spectacol în faţa întregii ţări şi să demonstreze că talentul nu are vârstă. A lăsat emoţiile deoparte, şi-a făcut singură costumaţia de scenă şi s-a prezentat în faţa juriului cu gândul de a trece în următoarea etapă.

Toată suflarea masculină va rămâne fără grăi vineri seara, când va urca pe scenă cea mai exotică participantă, cu un nume de scenă pe măsură: Kenia. Dansul său provocator nu va fi nici pe departe punctul maxim de atracţie al momentului artistic, căci Kenia pregăteşte o mare surpriză.

Vinerea această este una a provocărilor pentru Pavel şi Smiley. Cei doi îşi vor da unul altuia porunci, dar vor găsi şi cele mai amuzante soluţii. Magie, lupte, dans, muzică, de toate vor avea telespectatorii vinerea aceasta, de la 20.30, într-o nouă ediţie a show-ului „Românii au talent“.
 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite