„Suleyman Magnificul“ se bate din nou cu românii. Cu cei talentaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serialul „Suleyman Magnificul“, difuzat la Kanal D în serile de luni şi marţi, se mută din această săptămână joi şi vineri, potrivit paginademedia.ro. Producţia va fi difuzată ca şi până acum, de la ora 20.00, dar în serile de vineri va avea un concurent puternic: show-ul „Românii au talent“.

„Suleyman Magnificul“ era lider de audienţă în serile de marţi, însă postul Kanal D a decis să schimbe zilele de difuzare, scrie paginademedia.ro. În mod excepţional, în această săptămână telespectatorii vor putea urmări trei episoade (marţi, joi şi vineri), urmând ca de săptămâna viitoare să vizioneze producţia turcească în serile de joi şi vineri.

Mutarea este surprinzătoare mai ales în ceea ce priveşte ziua de vineri, când serialul va avea ca principal concurent talent-show-ul „Românii au talent“, de la Pro Tv, emisiune care obţine constant recorduri de audienţă. Şi în serile de joi va avea „adversari“ puternici: „Next Star“, talent-show-ul cu copii prezentat de Dan Negru la Antena 1 şi serialul „Las Fierbinţi“ de la Pro TV. 

Totuşi, „Suleyman magnificul – Sub domnia iubirii“ va fi transmis de la ora 20.00, cu jumătate de oră mai devreme decât show-ul cu români talentaţi.

În loocul producţiei istorice, în serile de luni şi marţi postul Kanal D va difuza un alt serial turcesc, „Feriha“.
Cu mici excepţii, „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii“ a fost constant lider de audienţă în zilele tradiţionale de difuzare, reuşind să surclaseze producţii precum „MasterChef“ şi „Vocea României“. Noul sezon aduce telespectatorilor intrigi noi, pasionale, dar şi lupte pentru supremaţie şi răsturnări de situaţie.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite