Soţii Ciucalău, doi atleţi la trapez, au demonstrat că sunt „tari în gură“, la „Românii au talent“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Episodul cu numărul patru al show-ului „Românii au talent“ a avut de oferit, şi de această dată, surprize şi emoţii. De la atleţi, la dansatori, cântăreţi şi cascadori, românii au arătat încă o dată că talentul le este specific. De departe, cel mai impresionant moment al serii a venit din partea soţilor Cuicalău, atleţi, care au ridicat publicul în picioare cu reprezentaţia la trapez.

„Pentru asta sunt aici ca să fac asta“, le-a declarat Pătrunsu Radu Alexandru, terapeut, lui Pavel şi lui Smiley în backstage, el fiind concurent şi în sezonul trecut. Radu a venit să danseze energic folosindu-se de mâni. „După un an de zile ştiu care e ideea. Tu te pregăteşti pentru la anul, pentru o dresură de albine“, a glumit Mihai Petre. „Avem în faţa ochilor aceleratorul de particule din România“, i-a spus şi Andi Moisescu. La fel ca şi data trecută, participantul nu a mers mai departe.

Lautaru Florinel spera că îl „vede“ toată lumea la „Românii au talent“. Chiar dacă a început într-o notă nu tocmai corectă, concurentul a impresionat cu un cântec la pahare de sticlă. „Pot să spun că ai un nume predestinat, nu degeaba te-ai născut în familia asta. Paharele sunt foarte bine acordate“, a apreciat Andi Moisescu. „Nu sunt mulţi care pot să facă asta“, a declarat şi Mihai Petre, după care cei trei membrii ai juriului i-au acordat şansa de a participa în etapa viitoare.

Lautaru Florinel FOTO Facebook

image

După ce în sezonul trei a avut probleme cu negativul piesei, dar şi cu fostul iubit, acum, Mihaela Badiu a venit să-şi ia revanşa, însă calităţile vocale nu au ajutat-o să facă o impresie bună. „În zece ani o să fie şi mai bine“, i-a spus Andra. La scurt timp după ce Mihaela şi-a interpretat piesa, Sebastian Ciobanu, fostul prieten, şi-a făcut apariţia pe scenă pentru a cânta piesa „Drumurile noastre toate“. Cu toate că a vrut cu insistenţă doi de „Da“, Sebastian nu a primit ceea ce a vrut şi s-a oprit în această fază a competiţiei.

Sebastian Ciobanu FOTO Pro TV

image

Raul Gheba, din Tulcea, s-a prezentat ca fiind stand-up comediant. „E ca la prostituate, numai că fără sex“ şi-a caracterizat bărbatul meseria. Glumele cu specific tulcean, aluzii la originile cântăreţului Connect-R sau o prezentare mai în glumă a lui Mihai Petre au fost atuurile lui Raul cu care a mers mai departe.

Raul Gheba FOTO Facebook

image

The Noiz, trupă care a încercat să cânte la butoaie, formată din trei fete şi un băiat, nu a reuşit să treacă în etapa viitoare. Totuşi au reuşit să producă scântei în sală.

Trupa The Noiz FOTO Pro TV

image

Bunica a bătut toba la „Românii au talent“ odată cu apariţia în scenă a celebrei bătrânici care a colaborat cu Zdob şi Zdub. „M-au dus cu ei în povestea lor, sunt un exemplu pentru mine“, a spus Mihai Petre. Simpatica bunică a mers mai departe.

Bunica a bătut toba la „Românii au talent” FOTO Pro TV

image

Cu mişcări elastice şi poziţii aproape imposibile care treceau dincolo de limita echilibrului, Trupa Triada, formată din trei fete, l-a impresionat pe Andi Moisescu. „Să facem o triadă, de trei ori «Da»“, le-a spus Mihai Petre.

Dream Boys, trupă de streapease, nu au reuşit să îi provoace Andrei celebra senzaţie de piele de găină, deşi numărul lor a avut o notă de mister şi senzualitate. A urmat Leahu Elisabeta care a încercat să impresioneze cu un cântec interpretat live, însă a sfârşit prin a vărsa lacrimi din cauza celor trei de „Nu“ pe care i-a primit.

Burete, o păpusă hazlie care a încercat să sară într-o piscină, a readus în atenţie importanţa teatrului de păpuşi, motiv pentru care a mers mai departe.

Păpuşa Burete FOTO Pro TV

image

Anatolie Jornea, cel mai neserios membru al familiei sale, spune că vrea să devină artist circar, iar emisiunea „Românii au talent“ vrea să fie rampa lui de lansare. În ciuda corpului său nu tocmai atletic, basarabeanul a executat câteva numere de echilibristică impresionante. „Surpriza a fost una de proporţii. Să reuşeşti să faci asta cu un corp greu este lăudabil“, i-a spus Mihai Petre, iar Anatolie a mers cu trei răspunsuri afirmative.

Black and White Dance Crew a dat volumul muzicii la maxim pentru ca fiecare membru să-şi pună în valoare corpul foarte bine lucrat. Cu o reprezentaţie energică şi cu aprecierea juriului, dansatorii au ridicat sala în picioare. „Sunteţi una dintre cele mai complete trupe de dans, puteţi să oferiţi mult“, le-a spus Mihai Petre. Cu trei de „Da“ la bord, trupa a mers în etapa viitoare.

Black and White Dance Crew FOTO Pro TV

image

Rodica Moroşanca a atras atenţia prin portul popular uşor scurtat, prin care picioarele îi erau puse în evidenţă. „Mi se spune «Sexy Moroşanca», nu m-am căsătorit, nu pot să am un singur iubit, cred că am 7-8.000“, a spus ea înainte de a intra în scenă. După ce a relatat o ştire, femeia a cântat şi o piesă populară folosindu-se de o voce mai gravă. Acest aspect l-a înfiorat pe Mihai Petre care a crezut că Rodica ar putea să fie bărbat.

Când moroşanca a început să altreneze vocea feminină cu cea masculină, cei trei membrii ai juriului au simţit că ceva nu este în regulă: „Tu ai ceva ce vrei să ne spui şi noua? “, a întrebat-o Mihai Petre şi secretul a fost dezvăluit: „Rodica“ este, de fapt, bărbat.

Andi Moisescu l-a „pedepsit“ pe Mihai şi i-a acordat „Rodicăi” şansa de a participa în etapa următoare. În culise, „concurenta“ i-a oferit lui Smiley şansa de a o cunoaşte mai bine. „Domnu’ Smiley, veniţi la o probă“, a spus Rodica.

FOTO Pro TV

image

Clujeanul Corneliu Ovidiu Păsărar a încercat, alături de asistenta lui, Cristina, să demonstreze cât de periculos, dar şi cât de fermecător poate să fie trasul cu arbaleta, fapt pentru care a vrut să fie văzut mai departe de cei trei membrii ai juriului. După el, fetele de la „Crazy, Say What?“ au „cântat“ cu paharele şi au mers, de asemenea, mai departe.

Corneliu Ovidiu Păsărar FOTO Facebook

image

Claudia Ciotlauş, o pasionată de desen, a venit în faţa spectatorilor să demonstreze puterea unui portret psihologic. Ea a schimbat mimica unui chip trist într-un zâmbet imens. „M-am identificat în povestea asta, sunt stările prin care trec şi eu în emisiunea asta“, a apreciat Mihai Petre şi i-a garantat prezenţa în etapele viitoare.

Claudia Ciotlauş FOTO Pro TV

image

Florin Manca, un student în vârstă de 33 de ani care trăieşte într-o barcă, poate că a inpreionat prin look, dar cântecul interpretat nu a fost apreciat pe deplin.

Trupa Superchill, un pachet de energie şi cântec, a demonstat că este capabilă să meargă în etapa viitoare.

Blonde Tails, cele două Ane antrenate de Valentin Dinu, finalist în prima ediţie „Românii au talent“, a mers mai departe pentru un jocul de pahare, culori şi licori. După cele două fete, în scenă a intrat Jean Pierre din Iaşi care s-a învârtit în cap de 42 de ori.

Jean Pierre FOTO Facebook

image

George şi Irina Ciucalau, doi atleţi la trapez, cu o experienţă de 25 de ani în lumea circului, au arătat câteva exerciţii unice în Europa folosindu-se de forţa pură a trupului şi de câteva accesorii inedite. „O familie face spectacol abia când partenerii sunt tari în gură“, a declarat Andi Moisescu. Punctul culminant a fost cel în care George a susţinut-o pe Irina cu ajutorul dispozitivului pe care îl ţinea chiar în gura. Cei doi au mers mai departe.

George şi Irina Ciucalău FOTO Pro TV

image
TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite