Emisiunea „Românii au talent“ a stabilit un triplu record de audienţă, după ce bunica a bătut toba şi soţii Ciucalău au ridicat sala în picioare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Talent show-ul „Românii au talent“ şi-a doborât, vineri seară, propriile recorduri de audienţă, fiind lider incontestabil pe toate segmentele de public, cu cifre de până la zece ori mai mari decât concurenţa.

În intervalul orar în care emisiunea a fost difuzată, 20:30-23:10, pe segmentul publicului comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, Pro TV a stabilit un nou record absolut - 59,1% cota de piaţă.

Cu un rating de 29,7 puncte, Pro TV a depăşit de aproape zece ori Antena 1, următoarea clasată, cu 3,3 puncte de rating şi 6,5% share.

În ceea ce priveşte publicul din mediul urban, "Românii au talent" a stabilit, vineri seară, un dublu record de audienţă de când a fost lansat show-ul: 28,9 puncte de rating şi 49,6% cota de piaţă, de aproape zece ori mai mult decât Antena 1, ocupanta celui de-al doilea loc în topul audienţelor, cu 2,9 puncte de rating şi 5% share.

Şi la nivelul publicului naţional cifrele au fost semnificative: Pro TV a avut 31 de puncte de rating şi 52,3% share, de peste zece ori mai mult decât Antena 1, care a înregistrat 2,6 puncte de rating şi 4,3% share.

Vârful de audienţă a fost atins în minutul de aur - 21.44 -, când aproape şapte milioane de români din toată ţara erau cu ochii pe competiţia talentelor la Pro TV. 

Pe aceeaşi temă:

Soţii Ciucalău, doi atleţi la trapez, au demonstrat că sunt „tari în gură“, la „Românii au talent“ Episodul cu numărul patru al show-ului „Românii au talent“ a avut de oferit, şi de această dată, surprize şi emoţii. De la atleţi, la dansatori, cântăreţi şi cascadori, românii au arătat încă o dată că talentul le este specific. De departe, cel mai impresionant moment al serii a venit din partea soţilor Cuicalău, atleţi, care au ridicat publicul în picioare cu reprezentaţia la trapez.

Omul electric de la „Românii au talent“ aprinde becurile doar atingându-le Un sârb care suferă de o boală rară, ce l-a transformat într-un conductor electric uman, a oferit una dintre cele mai spectaculoase prestaţii din competiţia de la Pro TV.

FOTO „Vagabondul misterios“ şi „omul-baterie“ au făcut spectacol, în al treilea episod „Românii au talent“

„Zburătorul“ de la „Românii au talent“: de la moartea mamei la transformarea stripteasului în artă

Octavian Stoica (31 de ani), un dansator la bară din Republica Moldova, a ridicat în picioare sala şi juriul şi a obţinut direct biletul verde pentru semifinala competiţiei de la Pro TV.

Shaorma, acrobaţii la bară şi trucuri cu cai, în episodul doi „Românii au talent“ Cel de-al doilea episod din sezonul patru al show-ului „Românii au talent“ a avut toate ingredientele necesare unui spectacol pe măsură: şerpi, cai, acrobaţi sau shaormari. Etapa preselecţiilor a continuat şi cu un alt „bilet verde“ acordat unui „înger“ basarabean care a executat un dans perfect la bară.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite