Serialul-fenomen „Secrete de familie“, „vedeta“ grilei de toamnă de la Kanal D. Cu ce formate de la Pro TV și Antena 1 va concura

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Producția turcească are premiera pe 30 august, de la 20:00, la Kanal D. Serialul a fost difuzat în peste 20 de țări și are recorduri impresionante, inclusiv cea mai rapidă vânzare și cea mai bună performanță a genului în anul 2022.

Kaan Urgancıoğlu și Pınar Deniz, protagoniștii serialului „Secrete de familie“ FOTO Kanal D
Kaan Urgancıoğlu și Pınar Deniz, protagoniștii serialului „Secrete de familie“ FOTO Kanal D

Producția va putea fi urmărită la Kanal D de miercuri până vineri, de la ora 20:00. Serialul se va intersecta în serile de miercuri cu show-ul culinar „Chefi la cuțite“ de la Antena 1 și cu serialul „Las Fierbinți“, de la Pro TV, în serile de joi cu serialele „Lia, soția soțului meu“ (Antena 1) și „Las Fierbinți“ (Pro TV), iar în serile de vineri cu show-ul „Vocea României“ de la Pro TV și cu noua comedie romantică de la Antena 1, „Lasă-mă, îmi place! Camera 609!“

Luni seara a avut loc evenimentul de lansare a serialului turcesc „Secrete de familie“, una dintre noutățile grilei de toamnă de la Kanal D.

Vedetele Kanal D, la evenimentul de lansare a serialului
Vedetele Kanal D, la evenimentul de lansare a serialului

Cu o distribuție care reunește actori turci celebri, un scenariu alert și o intrigă polițistă combinată cu poveste de dragoste, „Secrete de familie“ promite să devină revelația toamnei în materiale de seriale.

Andreea Mantea, o împătimită a serialelor turcesti, a fost gazda evenimentului de lansare. „Recunosc, am tras cu ochiul și am văzut despre ce este vorba în serial. M-a prins încă de la primele cadre. În povestea de viață a personajelor ne putem regăși cu toții, iar relația dintre protagoniștii centrali, avocata și procurorul, este una foarte intensă“, spune Andreea Mantea.

Telespectatorii îl vor urmări cu sufletul la gură. Este o poveste de dragoste incredibilă și personajele joacă magistral, scenariul este foarte bine articulat, construit astfel încât să te prindă în fața micului ecran și să trăiești alături de personaje fiecare clipă“, a spus Simona Pătruleasa, prezentă la eveniment.

Ilinca Vandici, prezentatoarea „Bravo, ai stil!“ a fost pe covorul roșu, la evenimentul de lansare, și a mărturisit că este captivată de scenariu, de povestea în care se pot regăsi telespectatorii. „Ne plac poveștile de viață, ne place să ne regăsim în tot ceea ce urmărim. Actorii sunt extrem de talentați și de frumoși“, a completat Ilinca Vandici.

Ce vedem în această toamnă la Kanal D

Serialul este doar una dintre componentele noii grile a postului, urmând ca din această toamnă să revină pe micul ecran noi sezoane ale unor show-uri și emisiuni consacrate.

Începând din 30 august, revine în casele pasionaților de puzzle-uri, „Jocul cuvintelor cu Dan Negru“, quiz-ul care a cucerit publicul prin mecanismul simplu și atractiv, cu și despre cuvinte. Emisiunea va putea fi urmărită de miercuri până vineri, de la 22:30, la Kanal D.  Cel de-al treilea sezon al emisiunii ce a adus un nou suflu pe piața media din România vine cu noi concurenți dornici să răspundă provocărilor lui Dan Negru.

De asemenea, gimnastica minții continuă la Kanal D cu cel de-al doilea sezon al game show-ului “Tu urmezi!“, prezentat de Dan Negru, o emisiune de anvergură, unicul show în care se stă la coadă la cultură generală și în care cunoștințele din diverse domenii și spontaneitatea aduc premii uriașe concurenților, dar fac și spectacol în fața milioanelor de privitori. Cel de-al doilea sezon al emisiunii va începe pe 10 septembrie, la 20:00, game show-ul urmând să fie difuzat în fiecare duminică, de la 20:00. 

Emisiunea prezentată de Denise Rifai, „40 de întrebări“ a ajuns la cel de-al patrulea sezon.  Din 10 septembrie, de la ora 22:00, o nouă serie de personalități publice urmează să treacă prin tirul întrebărilor maraton. Dezvăluirile în premieră, emoțiile confesiunilor și noi perspective asupra invitaților, din platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai“ vor menține treaz interesul publicului și în această toamnă.

„Asta-i România!“, emisiunea de reportaje prezentată de Mihai Ghiță, aduce noi perspective asupra realităților pe care le trăiesc românii, în țară sau în afară ei, cu un nou sezon, din 3 septembrie, de la 14:30, în fiecare duminică, la Kanal D. 

Călătoriile și descoperirea celor mai frumoase locuri din România fac parte din preocupările cele mai iubite ale românilor, iar emisiunea „ROventura“ le oferă acestora o sumedenie de idei de vacanță prin reportajele prezentate. Un nou sezon al celei mai iubite emisiuni de reportaje de călătorie va începe sâmbătă, 2 septembrie, la ora 15:00, la Kanal D. George Mihai și Andreea Străvoiu vor fi în continuare ghizi inspirați pe parcursul noului sezon, iar pasionații de ROventura sunt așteptați să li se alăture din fața micului ecran. Telespectatorii se vor bucura de locuri spectaculoase, de prezentarea bucatelor alese, specifice diferitelor regiuni, de informații inedite și utile despre istoria și legendele comunităților în care ajung acești neobosiți călători de profesie.

Reality show-ul „Casa iubirii“ aduce noi prin povești de dragoste care se nasc chiar sub ochii telespectatorilor și sub atenta supraveghere a Andreei Mantea, amfitrioana acestui format atât de apreciat de milioane de privitori. Emisiunea cu și despre iubire, va fi difuzată de luni până vineri, de la 10:00 și de la 16:30, și în weekend-uri, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.        

În această toamnă, „Ochii din umbră“ continuă să îi țină pe fani concentrați pe tot ceea ce înseamnă natura umană plină de suprize, în fiecare duminică, de la 23:00. Ernest este cel care “judecă” lucrurile la rece și expune descoperirile pe care le face, telespectatorii putându-se regăși într-o serie de povești de viață.

Ernest se va afla  În căutarea adevărului“, în curand, de luni pana vineri, de la 13:00, cu un nou sezon al emisiunii ce ne expune cele mai comune, dar si neasteptate situatii prin care putem trece cu totii.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite