Florin Piersic, conversație „spumoasă“ cu Dan Negru. „Ești anormal, băiete. Semănăm“ VIDEO

0
Publicat:

Dan Negru, care revine la Kanal D cu „Jocul cuvintelor“, a făcut un promo original cu Florin Piersic, pentru noul sezon al emisiunii.

Dan Negru și Florin Piersic sunt prieteni buni
Dan Negru și Florin Piersic sunt prieteni buni

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Dan Negru a anunțat că reia emisiunea de cultură generală începând cu 30 august și a postat un un promo amuzant, al cărui protagonist este Florin Piersic. În video, Dan Negru vorbește la telefon cu marele actor, care îl întreabă când reîncepe „Jocul cuvintelor“.

„Florin, sunt în vacanță acum, dar revenim în curând. Ești cel mai din șase litere om pe care țara asta l-a avut vreodată. Fii atent, din șase litere: F, R, U, M, O, S. Te pup, Florin!“, spune Dan Negru, spre amuzamentul actorului. „Ești anormal, băiete. Îmi place de tine. Semănăm“, răspunde Florin Piersic, râzând.

M-a sunat prietenul meu, Florin Piersic să mă întrebe dacă mai lucrez sau doar mă plimb. Aici, pe Facebook, pare că doar mă plimb. Revenim de miercurea viitoare. Tot așa, seara de la 22:30, de miercuri până vineri. Concursul e bun și ca prevenție împotriva unor boli care-ți pot afecta creierul. Dar am un pont despre cum își menține Piersic mintea tânară... Atunci când merge la un drum lung cu mașina, nu ascultă muzică, nu ascultă radio sau YouTube. Florin recită poezii tot drumul. Pe un drum de la București la Cluj l-am auzit recitând sute de poezii, ca să-și păstreze mintea tânară. I-am «vândut» public rețeta tinereții“, a scris prezentatorul pe Facebook.

 „Jocul cuvintelor cu Dan Negru“, cel mai simplu de înțeles quiz show, cu și despre cuvinte, revine cu un nou sezon, din 30 august, de miercuri până vineri, de la 22:30, la Kanal D.

Încă de la primele ediții difuzate, „Jocul cuvintelor cu Dan Negru“ s-a dovedit un succes. Emisiunea a transformat limba română într-un domeniu atractiv pentru întreaga familie, oferind o experiență captivantă și educativă tuturor celor care o urmăresc.

Mecanismul simplu și ingenios al jocului face ca acesta să fie accesibil tuturor și să cultive pasiunea pentru cuvinte, sensuri ale acestora și puzzel-uri. Toți pasionații de cuvinte, de limba română, precum si iubitorii jocurilor de perspicacitate și cultură generală vor avea parte de noi definiții care să le pună la încercare cunostințele și viteza de reacție. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite