„Chefi la cuțite“: când începe noul sezon. Vor fi patru ediții pe săptămână

0
Publicat:

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea își ascut cuțitele, dar și vorbele, pentru cel de-al 12-lea sezon al show-ului gastronomic de la Antena 1.

Noul sezon „Chefi la cuțite“ începe din 2 septembrie Foto Antena 1
Noul sezon „Chefi la cuțite“ începe din 2 septembrie Foto Antena 1

Noul sezon începe pe 2 septembrie, cu cinci ediții consecutive, sub sloganul „Hai la masă, România!“. După retragerea Ginei Pistol, show-ul culinar va fi prezentat de Irina Fodor: sâmbătă și duminică, 2 și 3 septembrie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 4, 5 și 6 septembrie, de la 20:30.

După cele cinci ediții-maraton, emisiunea va avea câte patru ediții săptămânale, show-ul culinar urmând să fie difuzat în fiecare duminică, luni, marți și miercuri. Excepție vor face edițiile ce urmează imediat premierei maraton, programate sâmbătă și duminică, 9 și 10 septembrie, de la 20:00, și luni și miercuri, 11 și 13 septembrie, de la 20:30.

Irina Fodor  Foto Antena 1
Irina Fodor Foto Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vin să dea gust televiziunii cu o competiție gastronomică și mai condimentată, în sezonul 12. Se anunță, așadar, o toamnă fierbinte, cu o întrecere memorabilă, din care nu lipsesc elementele surpriză și în care fiecare dintre cei trei chefi intră cu o miză grea.

Cu șase victorii înregistrate până acum, chef Bontea este hotărât să-și păstreze supremația obținută de-a lungul celor 11 sezoane ale emisiunii. „Cum ar fi să câștig și sezonul acesta?! Nimic imposibil, mi-ar plăcea! Abia aștept să întâlnesc noii concurenți și să-mi alcătuiesc o echipă imbatabilă, pentru că de-aici pornește totul: dacă am alături de mine oamenii potriviți, nimic nu-mi stă în cale“, a declarat el.

Cu trei trofee adjudecate până în prezent, Scărlătescu este gata pentru o bătătlie mai aprigă ca niciodată în bucătăria „Chefi la cuțite“.

Sezonul trecut nu prea mi-a surâs norocul. Așa că acum, simt că e momentul să-mi iau revanșa. Ultimele două sezoane au fost ale lui Bontea, dar cineva trebuie să-l oprească și-mi doresc mai mult ca oricând să fiu eu cel care-i va pune piedică în această nouă întrecere spectaculoasă“, a anunțat acesta.

Sezonul 12 este un sezon pe care eu îmi doresc mult să-l câștig. Vreau ca la final să ridicăm acea farfurie, trofeul suprem – eu și unul dintre concurenții mei. Sunt însetat de victorie, pentru că nu am mai câștigat de șase sezoane. Așa că intru în această bătălie mai motivat ca oricând“, a spus Florin Dumitrescu.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite