Kanal D lansează în toamnă serialul momentului, „Secrete de familie“, difuzat în peste 20 de țări VIDEO

0
Publicat:

 „Secrete de familie“ („Yargi“) are un succes răsunător atât în țara de proveniență, Turcia, cât și în multe țări din Europa și America de Sud.

Serialul are deja în palmares recorduri impresionante, inclusiv cea mai rapidă vânzare și cea mai bună performanță a genului în anul 2022, atingând cote de piață de peste 20%, încă de la primul episod. Succesul serialului a depășit granițele țării de producție, cucerind teritorii diverse precum Puerto Rico, SUA, Georgia, Macedonia, Israel, Chile, Cipru, Grecia, Slovenia, Uzbekistan, Argentina, Honduras, Lituania, Bosnia și Herțegovina, Ungaria, Albania, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Kazahstan, El Salvador, Spania și Andorra.

Kaan Urgancıoğlu și Pınar Deniz, protagoniștii serialului „Secrete de familie“ FOTO Kanal D
Kaan Urgancıoğlu și Pınar Deniz, protagoniștii serialului „Secrete de familie“ FOTO Kanal D

Distribuția reunește actori pe care fanii serialelor turcești i-au îndrăgit și urmărit în alte producții difuzate până acum la Kanal D. Noul serial nu este doar o poveste captivantă despre puterea adevărului și a iubirii, ci și o ocazie de a revedea unii dintre cei mai apreciați actori turci.

În rolurile principale îi vom reîntâlni pe Kaan Urgancıoğlu, care a captivat teslepectatorii cu interpretarea sa din „Dragoste infinită“, și pe Pınar Deniz, o actriță talentată și carismatică, cunoscută publicului român grație rolului interpretat în „Patria mea ești tu“.

Povestea serialului aduce în prim-plan lupta pentru adevăr și justiție, o intrigă în care destinele a două familii se împletesc într-un labirint de secrete și dramatism ce le schimba viața ireversibil.

Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu), un respectat procuror, și Ceylin (Pınar Deniz), o tânăra avocată, se intersectează odată cu apariția unui caz de crimă și sunt nevoiți să lucreze împreună, pentru a descoperi adevăratul vinovat.

Ceylin, o avocată curajoasă, dispusă să ocolească reguli pentru a face dreptate, și Ilgaz, un procuror cu o etică impecabilă, își unesc forțele în lupta lor pentru a descoperi adevărul. Suspansul și dramatismul situațiilor prin care trec protagoniștii, dar și dragostea care se înfiripă între cei doi eroi îi vor captiva pe telespectatori.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite