„Românii au talent“. Sandip, dansatorul pentru care juriul regretă că nu mai are Golden Buzz. „E fenomenul celor 13 sezoane“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 22 de ani din India a avut un moment atât de bun, încât membrii juriului au regretat că epuizaseră butoanele aurii.

Sandip Brahamin dansează la Românii au talent
Sandip Brahamin, fenomenul de la Românii au talent FOTO Pro TV

Sandip Brahamin a evoluat în ultima zi de filmări a show-ului de la Pro TV, iar cei patru membrii ai juriului și cei doi prezentatori acordaseră deja Golden Buzz-urile la filmările precedente. În sezonul 13 „Românii au talent“ sunt zece butoane aurii, câte două pentru fiecare membru al juriului și două pentru prezentatori.

Nu avem noi Golden Buzz-uri pentru cât talent există. Tânărul care ne-a dat lumea peste cap a performat în ultima zi de filmare. La momentul filmării, toată lumea oferise deja butoanele aurii“, a explicat Pavel Bartoș.

„Românii au talent“: Sandip, senzația din India

Sandip Brahamin este din India, are 22 de ani, este dansator și predă dans pentru copii. „Am dansul în sânge. Doar pui muzică și eu dansez. Dansez pe stradă, la mall, oriunde. Mama mea a vrut să fie dansatoare, dar tatăl ei nu i-a dat voie. Visul meu e să dansez în filme și să fiu faimos“, a mărturisit tânărul al cărui idol e Michael Jackson.

Dansul său a îmbinat elemente de breakdance cu mișcări celebre ale lui Michael Jackson și cu o mimică absolut fantastică, iar momentul i-a „hipnotizat“ pe cei prezenți în sală și pe membrii juriului. Publicul a aplaudat minute întregi în picioare, i-a scandat numele și a cerut insistent un Golden Buzz, lucru care nu a fost posibil.

„Vreau să înțelegi un lucru, nu ai nevoie de Golden Buzz, pentru că sigur vei ajunge în finală“, i-a spus Mihai Bobonete. „Ai venit ca un fulger în emisiunea asta. Ne-am ridicat toți și nu ne-am mai așezat", a completat Andi Moisescu. „E fenomenul tuturor celor 13 sezoane de până acum“, a încheiat el

Sandip Brahamin a mers în etapa următoare la „Românii au talent“ cu patru de „DA“.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite