„Românii au talent“. Cine este Rareș Prisacariu, fenomenul care a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș VIDEO FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băiețelul de 7 ani, care a recitat un monolog al lui Vlad Țepeș, s-a calificat direct în semifinală cu momentul său impresionant.

Rareș Prisacariu este din Botoșani și are o capacitate excepțională de memorare, recită din Eminescu, dar și proză sau monologuri și dă adevărate lecții de patriotism. Este pasionat de lectură, a citit până acum peste 200 de cărți, dar, în aceeași măsură, îi place actoria pe care o studiază la Școala Populară de Artă din Botoșani. De altfel, când va fi mare, vrea să fie „actor popular, național și internațional“, după cum le-a mărturisit lui Smiley și Pavel Bartoș.

Rareș Prisacariu pe scenă, cu confeti, „Românii au talent“
Rareș Prisacariu a avut un moment emoționant la „Românii au talent“ FOTO Pro TV

La doar 7 ani, Rareș Prisăcariu a uimit întreaga țară, iar clipurile în care recită poezii patriotice au devenit virale pe internet. Băiatul are o capacitate extraordinară de memorare, care îl situează în rândul micilor genii.

 „Românii au talent“: primul Golden Buzz din sezonul 13

Astfel, Rareș Prisacariu a primit primul Golden Buzz al sezonului, de la Smiley și Pavel Bartoș, după ce a impresionat audiența cu mesajul său profund.

„Pur și simplu ne-a uns pe suflet! A trebuit să vină un copil să-i aducă cu picioarele pe pământ pe toți patrioții de ocazie. Vă spun cu mândrie că Rareș Prisacariu este președintele țării «Românii au talent»“, a spus Pavel Bartoș.

„Ești un copil tare special și foarte hotărât, știi ce vrei, ai dominat scena de când ai intrat. Ai toate atuurile să mergi cât mai departe și să ajungi unde-ți dorești tu. De la un copil pleacă totul“, i-a spus Andra.

„Și eu cred că ai ceva al tău pus deoparte. Discursul e actual și de atunci până astăzi nu s-a schimbat absolut nimic. Drept pentru care mi se pare mult mai important că tu ai venit aici să ne arăți că în tine e un adevărat talent, pe care cred că l-am văzut cu toții“, a completat Andi Moisescu.

E un moment de fericire totală. Am făcut-o mândră pe mama“, a mai spus Rareș, copleșit de emoții, în culise.

Rareș Prisacariu a mai avut apariții emoționante și în alte emisiuni TV, la Virgil Ianțu și Fuego, unde a impresionat cu talentul său.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite