„Românii au talent“: Carina Veghiu, vocea „ireală“ care a primit Golden Buzz. „Nu știu unde ai fost până acum“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La doar 11 ani, Carina Andreea Veghiu a surprins pe toată lumea cu vocea sa excepțională și merge direct în semifinale, după ce Andi Moisescu a apăsat pe butonul auriu.

Carina Andreea Veghiu, din satul Tătărani, cântă de trei ani și mărturisește că hobby-ul ei este muzica. „Vreau să cânt în fața publicului, să văd cum se simte asta, iar dacă nu trec mai departe e o experiență“, a spus adolescenta de 11 ani înainte de momentul artistic.

Carina Veghiu cântă la „Românii au talent“
Carina Veghiu, o voce fenomenală „Românii au talent“ FOTO Pro TV

Carina a ales să interpreteze melodia „The Impossible Dream“, din musicalul „Man of La Mancha“, iar surpriza a fost uriașă chiar de la primele versuri. Toți membrii juriului au fost cuceriți de vocea ei excepțională, iar emoția creată în public a fost imensă. La finalul piesei, juriul și publicul erau în picioare.

Mai aveți treabă? Eu zic să închidem și să mergem“, a spus Andi Moisescu. Surpriza juriului a fost și mai mare când cei patru au aflat că ea are doar 11 ani. „Mi-e foarte greu să înțeleg cum un copil de 11 ani reușește să cânte așa. Cred că e de la Doamne-Doamne, care le dă unora foarte mult talent“, a spus Andra, care a comparat-o pe Carina cu Jennifer Hudson.

„Românii au talent“: primul Golden Buzz dat de Andi Moisescu

Încă de la început m-a «lovit» timbrul tău vocal. Dar ai și o atitudine care denotă o maturitate în fața căreia mă predau. De când s-a terminat numărul tău, sunt într-un nivel de stres foarte mare, pulsul nu vrea să scadă. Sper să fac puțină dreptate, pentru că tu meriți lucrul ăsta“, a spus Andi Moisescu și a apăsat pe Golden Buzz, spre surprinderea adolescentei, care a izbucnit în plâns. „Nu știu de unde ai apărut și unde ai fost până acum“, i-a spus Andi Moisescu și a îmbrățișat-o.

„Nu mi se întâmplă des în emisiune ca emoția să vină valuri-valuri. La mine a venit de trei ori, așa că a fost clar“, a adăugat el.

Nu te aștepți niciodată când intră un concurent, mai ales un copil, să te surprindă în felul acesta, să te dea peste cap. Vorba aceea: e una la o mie. Mi-a venit să plâng, mi-a venit să râd, m-au luat toate frigurile. N-are cum o voce ca asta să treacă neobservată. Trebuie să se facă dreptate. Trebuie să știe toată lumea de tine, fată!“, a concluzionat Andra.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite