„Românii au talent“. Cine e concurenta cu auz absolut și ce sacrificii a făcut pentru a-și urma visul VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără cu o abilitate foarte rară și cu o poveste de viață pe măsură a făcut senzație pe scena show-ului de la Pro TV.

Katrinel Prisacaru a trăit până la 23 de ani cât alții într-o viață. Tânăra din Iași a fost adoptată pe când avea doar un an, iar mama ei adoptivă, deși nu a avut cea mai bună situație financiară, a susținut-o mereu și a ajutat-o să-și urmeze visul, acela de a cânta.

Katrinel Prisacariu, la Românii au talent
Katrinel Prisacariu, la Românii au talent

Tânăra este studentă la Secția Canto de la Universitatea de Arte George Enescu, iar pentru a stânge banii necesari studiilor de canto a muncit în Italia, alături de mama ei, unde a îngrjit un bătrân. „Nu știu dacă talentul meu e moștenit, pentru că am fost adoptată la un an. Mama mea adoptivă nu a făcut nicio diferență între mine și frații mei. Dar a făcut foarte multe sacrificii pentru ca eu să ajung departe cu muzica“, a mărturisit ea.

Ai auz absolut?“, a fost întrebată tânăra, în culise, de un alt concurent, iar aceasta a confirmat. Auzul absolut este capacitatea unei persoane de a identifica și reproduce o notă muzicală fără niciun punct de referință sau context. Această abilitate înnăscută este foarte rară: doar o persoană din 10.000 o are. Mozart, Mariah Carey, Jimi Hendrix, Ella Fitzgerald se numără printre persoanele cu auz absolut.

„Românii au talent“: juriul a aplaudat în picioare 

Katrinel Prisacaru a urcat cu mari emoții pe scena concursului și le-a mărturisit membrilor juriului că visul ei este „să apară la televizor“, astfel că a fost privită ușor circumspect. Când s-au auzit acordurile melodiei „O mio babbino caro“, nimeni nu se aștepta la ceea ce a urmat. Surpriza a fost uriașă chiar de la primele versuri. Toți membrii juriului au fost cuceriți de vocea ei excepțională, iar emoția creată în public a fost imensă. La finalul piesei, Katrinel Prisacaru a fost aplaudată în picioare de juriu și de public.

Am auzit melodia aceasta de foarte multe ori, aici, pe scenă. Unii au «executat» melodia foarte frumos, dar la tine e cu har de la Dumnezeu“, i-a spus Andra.

Tu ai trăit piesa asta, n-ai cântat-o“, a comentat Andi Moisescu. „Eu îmi cer scuze pentru prejudecata de care am dat dovadă“, a spus și Dragoș Bucur.

Cu patru de „Da“, Katrinel Priscaru a trecut în etapa următoare la „Românii au talent“.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite