REBEL MOON: A CHILD OF FIRE, filmul pentru care un lingvist a creat trei limbi noi este disponibil acum pe Netflix

0
Publicat:

Rebel Moon, filmul eveniment în universul producțiilor SF, este semnat de lui Zack Snyder, cineastul filmelor 300-Eroii de la Termopile, Man of Steel: Eroul și Armata celor morți.

Sofia Boutella în REBEL MOON: A CHILD OF FIRE Sursa foto Netflix
Sofia Boutella în REBEL MOON: A CHILD OF FIRE Sursa foto Netflix

Undeva, la marginea Universului, Kora firmează o nouă armată  din eroi

Când o colonie pașnică de pe o lună aflată la marginea Universului este amenințată de armatele tiranicului regent Balisarius, Kora (Sofia Boutella), o străină misterioasă care trăiește printre săteni, devine singura lor speranță de supraviețuire.

Kora trebuie să găsească luptători antrenați, care să o ajute în misiunea imposibilă de a ține piept acestei forțe copleșitoare. Ea reușește să adune un mic grup de războinici compus din străini, insurgenți, țărani și orfani de război, sosiți din lumi diferite și la fel de dornici de izbăvire și răzbunare. În timp ce umbra unui întreg regat se așterne peste luna cea mai neașteptată, se naște o nouă armată formată din eroi.

După ce aterizează forțat pe o lună aflată la marginea universului, Kora (Sofia Boutella), o străină cu un trecut misterios, începe o nouă viață în mijlocul unei comunități pașnice de fermieri. Curând, însă, ea va deveni singura lor speranță de supraviețuire.

Afiș oficial REBEL MOON: A CHILD OF FIRE  Sursa foto Netflix.
Afiș oficial REBEL MOON: A CHILD OF FIRE Sursa foto Netflix.

Tiranicul regent Balisarius (Fra Fee) și crudul lui emisar lui, Amiralul Noble (Ed Skrein), descoperă că fermierii își vânduseră fără să știe recoltele fraților Bloodaxe (Cleopatra Coleman și Ray Fisher), liderii unui temut grup de insurgenți vânați de forțele de pe Planeta Mamă. Kora și Gunnar (Michiel Huisman), un fermier blând, care nu știe nimic despre realitățile războiului, călătoresc în diferite lumi în căutarea fraților Bloodaxe, pentru a găsi luptători dispuși să își riște viața ca să apere locuitorii de pe Veldt.

Pe parcurs, cei doi adună alături de ei un mic grup de războinici pe care îi unește dorința de izbăvire: Kai (Charlie Hunnam), pilot și asasin plătit, generalul Titus (Djimon Hounsou), un comandant legendar, Nemesis (Bae Doona), o spadasină pricepută; Tarak (Staz Nair), un prizonier care a făcut cândva parte din familia regală și Milius (E. Duffy), un membru al rezistenței.

Pe Veldt, Jimmy (vocea lui Anthony Hopkins), un robot care a făcut cândva parte din garda regală, se trezește cu un nou scop. Dar noul grup de rebeli trebuie să dobândească încredere unii în ceilalți și să lupte „toți ca unul” înainte ca forțele de pe Planeta Mamă să îi distrugă pe toți.

Rebel Moon, filmul eveniment în universul producțiilor SF, este semnat de lui Zack Snyder, cineastul filmelor 300-Eroii de la Termopile, Man of Steel: Eroul și Armata celor morți.

REBEL MOON în cifre

Ce este necesar ca să aduci la viață un univers care există în mintea cuiva timp de aproape trei decenii?

17 săptămâni de preproducție

153 zile de filmări principale

216 pagini de scenariu

9 studiouri de sunet, 64 de spații auxiliare și 49 de birouri la Sunset Gower Studios

Un sat nou construit cu o suprafață de 5 acri și peste 20 de structuri complet funcționale

9 acri de grâu plantat, cultivat și recoltat

1 râu artificial în inima munților Santa Clarita

3 limbi noi create de un lingvist

DESPRE REBEL MOON

REBEL MOON: A CHILD OF FIRE  este regizat de Zack Snyder și scris  Zack Snyder, Kurt Johnstad, Shay Hatten

Producători sunt Deborah Snyder, Eric Newman, Zack Snyder, Wesley Coller iar rolurile principale sunt interpretate de: Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Ed Skrein, Michiel Huisman, Doona Bae, Ray Fisher, cu Charlie Hunnam și Anthony Hopkins ca vocea lui „Jimmy”. 

Din distribuție mai fac parte și Staz Nair, Fra Fee, Cleopatra Coleman, Stuart Martin, Ingvar Eggert Sigurðsson, Alfonso Herrera, Cary Elwes, Rhian Rees, E. Duffy, Jena Malone, Sky Yang, Charlotte Maggi, Corey Stoll

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite